Országos elődöntőbe jutott a ’95-96-os gárda

Törökszentmiklóson rendezték az ERIMA országos utánpótlás-bajnokság ’95-96-os régiós döntőjének második fordulóját. Az orosházi fiatalok saját dolgukat megnehezítve, nagy küzdelemben jutottak tovább.

Az első mérkőzést a Debreceni SC SI fiataljai ellen vívták az orosháziak, ahol meglepő vereséget szenvedtek.
Orosházi FKSE – Debreceni SC SI 17-21 (9-8)
Góllövők: Zsigmond 5, Nagy A. 4, Botás, Sándor, Kónya 2-2, Jancsó, Zsiga 1-1.

A második mérkőzésen a Békéscsabai DKSE volt az ellenfél. A mérkőzést végig kezében tartó orosházi alakulat magabiztosan győzött.
Orosházi FKSE – Békéscsabai DKSE 31-22 (12-8)
Góllövők: Nagy A. 8, Sándor, Zsiga 4-4, Zsigmond, Apró, Botás 3-3, Stefán, Kónya 2-2, Jancsó, Bánfi 1-1.

A továbbjutást eldöntő harmadik mérkőzés szomszédvári csatát hozott az orosházi és békési csapat között. A végig kiélezett és fordulatokban gazdag mérkőzésen az orosházi csapat a lefújás előtti utolsó pillanatokban szerzett góljával döntetlenre sikerült menteni a mérkőzést, és ezzel kiharcolta a tovább jutást.
Orosházi FKSE – Békési FKC 22-22 (9-9)
Góllövők: Zsigmond 7, Sándor 5, Jancsó 4, Nagy A. 3, Kónya, Zsiga, Botás 1-1.

Nagy Ferenc: – Az első mérkőzésen nagyon megnehezítettük a dolgunkat, mivel már a Debrecen legyőzésével biztos továbbjutók lehettünk volna, azonban ez nem sikerült. Nagyon büszke vagyok a srácokra, hogy a harmadik mérkőzés döntő pillanataiban helyén volt a szívük és küzdöttek a végsőkig. Megérdemelten jutottunk tovább az országos elődöntőbe, ami Orosházán kerül megrendezésre.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?