Magabiztos győzelem a tatai fiatalok ellen

Orosházi FKSE – Tatai HAC 37-19 (16-7)

NB I-es férfi ifjúsági bajnoki kézilabda mérkőzés, Orosháza 100 néző. Vezette: Bozó Z., Nika I. Orosházi FKSE: Kardos, Nagy E., Udvari (kapusok), Kónya 4, NAGY A. 6, ZSIGMOND 8, Sebestyén 3, Jancsó 4, Botás 2, Ginder 1, Stefán, SÁNDOR 6, Bencze, Apró 3. Edzők: Barna Károly, Nagy Ferenc. A Tata legjobb dobói: Zóna 5, Czillahó 5.
Kiállítások: 12, ill. 2 perc.

Magabiztosan kezdte a mérkőzést a hazai alakulat, mivel már az első percben megszerezte a vezetést. Az orosházi fiatalok Zsigmond és Nagy A. vezetésével jól használták ki támadásban a helyzeteiket, és a jól munkálkodó védelemnek köszönhetően gyors indításokkal növelhették előnyüket. Tetemes orosházi előny birtokában mehettek pihenőre a csapatok (félidő: 16-7).

A második félidőben újra az orosháziak akarata érvényesült. A védelem továbbra is jól muzsikált, míg támadásban sorra szerzett a hazai csapat szebbnél szebb gólokat. A második félidő derekán a már 13 góllal vezető hazai csapatban szerepet kapta a kevesebb játéklehetőséget kapó játékosok is, akik meghálálva a bizalmat tovább növelték az előnyt. Magabiztos győzelmet aratott a hazai orosházi csapat.

Nagy Ferenc: Gratulálni tudunk csak a csapatnak, mindent megtettek a győzelemért!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?