Bravúros U16-os győzelem

Beérett a több hónapos kemény munka az U16-os együttesnél, Tóth Károly legénysége egyre javuló játékot mutat, szerdán idegenben vágtak vissza az őszi súlyos vereségért a Pénzügyőr csapatának.

Pénzügyőr SE – Orosházi FKSE-Tokai 26-27 (14-11)
Orosháza:
 Jánosa, Tomozi (kapusok) – Petróczki, Hajnal 3, Paku 2, Hajdú 2, Molnár Á. 4, Körmöczi, Zolnai 3, Fehér 9, Gál 3, Kun 1, Horváth P. Edző: Tóth Károly.

 

Tóth Károly: – A tavaszi idény nyitó mérkőzésén a Pénzügyőr SE csapatával csapatával találkoztunk. Szeptemberben ettől a csapattól 22 gólos vereséget szenvedtünk hazai pályán és alig fél év elteltével, rengeteg minőségi edzésmunkával eltüntettük a különbséget. Jó visszaigazolás számunka, hogy a kezdeti kudarcok ellenére a fejlődésünk érdekében megérte az I. osztályban indulni. Ezen a napon is – ahogy mindig – mindenkinek játéklehetőséget biztosítottam, mostanra viszont a második sorunk is felvette a tempót és aki a padról beszállt, hozzátett a mérkőzéshez. A játék képe alapján talán igazságosabb lett volna a döntetlen, de amit itthon a Budaörs ellen elvett tőlünk az élet, azt most egy időn túli hetes formájában visszakaptuk. Az önbizalmunk még mindig messze van az elvárttól, de remélem egy ilyen bravúr győzelem, amit természetesen a helyén kezelünk, kellő magabiztosságot adhat a második félévre.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.