Megtizedelt csapattal utazunk Vecsésre

Az Orosházi FKSE-Tokai együttese pénteken Üllőre utazik, ahol a Vecsés csapatával mérkőzik meg 18:30 órai kezdettel. A sereghajtó Pest megyeiek nem ígérkeznek könnyű ellenfélnek, hiszen az elmúlt fordulókban már több bravúros győzelmet arattak.

Kovács Attilát, az Orosháza vezetőedzőjét kérdeztük a péntek esti találkozó előtt.

– A Mezőkövesd elleni meccsünkön újabb két játékost “vesztettünk”, így nagy árat fizettünk a győzelemért. Viszont nagyon fontos pontokat szereztünk, hiszen a Kövesdnek is voltak hiányzói és ha ők felépülnek a hátralévő fordulókra, van esélyük felső házba kerülni, tehát sokat számíthat még tavasszal ez a győzelem. A héten a sérültjeink még nem tudtak edzeni, Pásztor Máté sem gyógyult meg egyelőre, így megtizedelt csapattal tudunk kiállni Vecsésen.

– Ellenfelünk nagyon beragadt az ősz első felében, de akkor is szoros meccseket játszottak mindenkivel, mi is szerencsével nyertünk ellenük itthon. Azóta viszont több bravúros győzelmet arattak, úgy vélem, ha most kezdődne a bajnokság, ők is nagy versenyben lennének az első öt hely valamelyikéért. Számunkra a cél most pénteken az lesz, hogy szokatlan összeállításban is gyakoroljunk, valamint több fiatal játékosnak is tervezek lehetőséget adni a bizonyításra. Szeretnénk egy jó mérkőzést játszani és tartani azt a ritmust, amit az elmúlt fordulóban már elértünk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.