Ismét a serdülők örülhettek

Az I. osztályú bajnokság 7. fordulójában az Orosházi FKSE-Tokai serdülő együttese Balmazújvárosban, az ifjúsági csapat pedig a Csepel otthonában lépett pályára.

Balmazújvárosi KK – Orosházi FKSE-Tokai 22-30 (8-13)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Balmazújváros, 100 néző. V.: Tóth G., Tóth I. Orosháza: Balázs (kapus), Benkő 3, Bódai 4, Borbély 6, Furka 4, Gál, Koós Á. 3, Koós R. 1, Kun, Lukács, Nagy N. 2, Nánási 6, Sütő 1, Szeremi. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 6, ill. 8 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 4/4.

Zalai Csanád: – Az öltözőben azt kértem a fiúktól, hogy a mérkőzésen a legjobban a védekezésre összpontosítsuk, ahogyan az egész héten az edzéseken is tettük. Ez úgy gondolom kiválóan sikerült, hiszen az első félidőben csak 8, a mérkőzés végére pedig csak 22 gólt kaptunk. Legfőképpen a beálló körüli védekezésünket tudnám kiemelni, illetve a kapusteljesítményünket. Habár a mérkőzés eleje nem úgy kezdődött, ahogy szerettük volna, hiszen 2 percen belül 3-0-ra elhúzott az ellenfél, de amint a 13. percben átvettük a vezetést, azt nem is engedtük ki onnantól kezdve a kezünkből. Szép lassan léptünk el az ellenfelünktől, így sikerült egy magabiztos győzelmet aratnunk. Támadásban ismét hoztuk azt amit tudunk, habár megint elég szép számmal hibáztuk el a ziccereinket. Örülök, hogy az U16-ból feljátszó fiataloknak ismét tudtam játéklehetőséget biztosítani és úgy gondolom éltek is vele. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez!

Szép volt, fiúk!

 

Csepel DSE – Orosházi FKSE-Tokai 36-28 (21-18)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Budapest, 70 néző. V.: Szauder, Tímár S. Orosháza: Finta, Opavszki, Paulik (kapusok), Badar, Bódai 4, Borbély 4, Furka 2, Gönczi 4, Jónás 6,  Nadicsán 3, Lukács, Szabó M. 5. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 8, ill. 4 perc + Jónás Bence kizárva az 55. percben. Hétméteresek: 3/3, ill. 9/4.

Pásztor István: – Az oltási szabályok miatt nem változott a létszámunk, a sok hiányzót most sem bírta el a csapat. Az ellenfelünk nagy sebességgel, lendülettel játszott, amit mi nem bírtunk sokáig. Játékunk taktikailag is fegyelmezetlen volt, sok technikai hibával. Védelemben nem voltak megállító faultjaink, kapusok sem tudtak igazán segíteni. Sajnos amíg a nevezhető játékosaink létszáma nem nő, nehezen tudunk előre lépni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.