U16: megvan az első!

Az elmúlt szerdán az Orosházi FKSE-Tokai I. osztályban szereplő U16-os csapata Győrbe látogatott, ahol Tóth Károly legénysége tartalékosan felállva is megszerezte első győzelmét.

Agrofeed ETO UNI Győr – Orosházi FKSE-Tokai 25-29 (13-13)
Orosháza:
 Jánosa, Tomozi (kapusok), Nagy N. 4, Petróczki, Molnár Á. 4, Hajdú 2, Hajnal 2, Fehér 5, Zolnai 11, Gál 2, Kun 1. Edző: Tóth Károly.

 

Tóth Károly: – Sajnos a héten néhány betegség árnyékolta be az egész heti edzéseinket, valamint a mérkőzésre is csak 10-en tudtunk elutazni a hosszú túrára Győrbe. Ennek ellenére rendkívül jól és motiváltan kezdtük a találkozót, a félidő végére pedig – csakúgy mint a múlt héten – 13-13-at mutatott az eredményjelző. A második félidő elején fokozatosan növeltük az előnyünket és hosszú időn keresztül tudtuk tartani az eredményt. Ugyan volt, hogy visszajött a mérkőzésbe a Győr és elbizonytalanodtunk, de a kulcs az volt, hogy a második percben megszerzett vezetésünket egyszer sem adtuk ki a kezünkből. Múlt héten is azt éreztem, hogy rászolgáltunk volna a győzelemre, de ami késik nem múlik. Büszke vagyok a fiúkra, mert mindössze 8 mezőnyjátékos állt rendelkezésemre, akik egytől egyig kitettek magukért, de mikor a mezőnyben hibáztunk, a kapuból is érkezett segítség. A győzelem mellett pozitív, hogy az elmúlt 2 fordulóban kevés gólt kaptunk, ami szintén bizakodásra ad okot.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.