Jó úton az U16-osok

Az Orosházi FKSE-Tokai I. osztályban szereplő U16-os együttese a Pick Szeged csapatát fogadta péntek délután az Eötvös-csarnokban. A fiúk nem vallottak szégyent, kiélezett találkozón maradtak alul.

Orosházi FKSE-Tokai – Pick Szeged 23-27 (13-13)
Orosháza:
 Jánosa, Tomozi (kapusok), Petróczki, Nagy N. 4, Hajdú 2, Molnár Á. 4, Hajnal 3, Fehér 6, Zolnai 2, Körmöczi, Lovas, Gál 1, Kun 1. Edző: Tóth Károly.

Nem vallott szégyent az orosházi U16-os csapat

Tóth Károly: – A mérkőzést látva továbbra is tartom magam ahhoz, hogy kezdünk beleerősödni az osztályba, de még mindig csak 4 hónapja edzünk közösen és 6 mérkőzésen vagyunk túl, amiből ez volt az első kiélezett találkozó. Ahhoz, hogy egy ilyen mérkőzés a mi javunkra billenjen, meg kell tanulnunk nyerni, ami a legnehezebb ebben a sportágban. Viszont ezek a fiúk nagyon sokat tesznek érte a hétköznapokban, remélem hamarosan ez pontokban is megmutatkozik, de továbbra is az a legfontosabb, hogy ha csökkentett létszámban is, de a mérkőzéseket le tudjuk játszani. Ma az döntött, hogy a Szeged félidőben sort cserélt, mi pedig nem tudtunk kellően frissíteni, így a végjátékban eladott labdákból könnyű gólokat kaptunk. 26 másodperccel a vége előtt 2 gólos hátránynál kockáztatnunk kellett, így alakult ki az addigi legnagyobb, 4 gólos különbség.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.