Serdülő, ifi: csak a küzdelem dicsérhető

Hazai közönség előtt léphetett pályára péntek délután I. osztályú serdülő és ifjúsági együttesünk, ám ezúttal egyik orosházi csapat számára sem termett babér az összecsapásokon.

Orosházi FKSE-Tokai – Dabasi KC VSE 37-42 (18-23)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Biri, Kiss S. Orosháza: Balázs, Umenhoffer (kapusok), Lukács 16, Benkő, Fábián 1, Bódai 4, Hajnal, Furka 3, Sütő 5, Fehér, Koós R., Zolnai 1, Molnár Á., Koós Á., Nánási 7. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 6, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 3/2.

Zalai Csanád: – Egy ilyen bajnokságban, ahol szinte minden mérkőzés nüanszokon múlik, nem lehet úgy elkezdeni egy mérkőzést, hogy a 10. perctől kezdve csak rohanunk az eredmény után. A védelmünk és ebből adódóan a kapusteljesítményünk sajnos egyáltalán nem hozta még az elégséges szintet sem, így hiába lőttünk megint rengeteg gólt, ami a támadójátékunkat dicséri, mégsem tudtuk megnyerni a mérkőzést, pedig ismét felcsillant a remény a végjátékban, hogy 7 gólos különbségről felálljunk, rendre ziccereket hibáztunk amikor támadhattunk az 1 gólos különbségért. Egyértelműen továbbra is a védelmünkön kell javítanunk és jobban összecsiszolódnunk, mert minden mérkőzésen 35-40 gólt kapunk és hiába szerzünk szinte minden találkozón 30 találatnál is többet, nem fogunk tudni ilyen mérkőzéseket megnyerni. A küzdelemért viszont jár a gratuláció a fiúknak, főleg azoknak akik még a serdülő mérkőzésen lejátszott 50-60 percük után majdnem ugyanennyit lejátszottak az ifjúsági mérkőzésen is.

Jónás Bence (47) négy gólt szerzett az ifjúsági találkozón

Orosházi FKSE-Tokai – Dabasi KC VSE 23-30 (13-16)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Biri, Kiss S. Orosháza: Finta, Opavszki, Paulik (kapusok), Badar, Bódai 2, Furka 1, Jónás 4,  Nadicsán 5, Szabó M. 5, Sütő 4, Gönczi, Lukács 2. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 6, ill. 6 perc. Hétméteresek: 4/2, ill. 3/1.

Pásztor István: – Játékosaink létszámát erre a mérkőzésre sem tudtuk növelni, Gönczi András és Pavuk Martin pedig sérülés miatt nem játszhatott. A megbeszéltek ellenére az egész mérkőzésre a kapkodás, a minden áron gólszerzés volt jellemző, sok technikai hibával. Tudtuk, hogy ismét nem tudunk frissíteni, ennek ellenére rohantunk, amit az ellenfelünk jobban bírt. Nagyobb fegyelemmel kell játszanunk, nem tudjuk mikor leszünk többen, mikor kapcsolódnak a többiek a csapathoz.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.