Régi-új játékos a jobbszélen – Bemutatjuk Molnár Sándort

A régi Orosháza-szurkolók még emlékezhetnek a villámgyors jobbszélsőre, Molnár Sándorra, aki a 2007/2008-as bajnoki szezonban erősítette csapatunkat. Sanyi most visszatér Orosházára.

A 32 éves balkezes játékos a Békés utánpótlás csapatainál sajátította el a kézilabdázás tudományát, majd 2007-ben, alig 19 esztendősen az akkor még NB I-es nevelőegyesületének ifjúsági gárdájából igazolt Orosházára. Fiatal kora ellenére igen eredményes szezont zárt városunk együttesében, az NB I/B-s bajnokság 5. helyén záró OFKSE második legeredményesebb góllövőjének bizonyult a maga 20 mérkőzésen szerzett 90 találatával.

Molnár Sándor (11) már 2007-ben is szórta a gólokat Orosházán (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A 2007/2008-as orosházi szezont egy Kiskunfélegyházán eltöltött esztendő követte, ahol – az OFKSE-t egy hellyel megelőzve – bajnoki ezüstérmet ünnepelhetett a fiatal jobbszélső.

Molnár 2009-ben aztán visszatért a békési kék-fehérek kötelékébe, ahol egészen 2015 nyaráig szerepelt a Körös-parti város másodosztályú csapatában. Az ott töltött évek során mindvégig csapata egyik leggólerősebb játékosa volt, 144 bajnoki találkozón 560 alkalommal talált az ellenfelek hálójába.

Bajnoki trófeával a Hohenems színeiben (Fotó: nico foto)

A Békésen töltött időszakot külföldi kitérő, az osztrák regionális ligában szereplő HC Bodensee, majd a HC Hohenems csapatainál eltöltött 5 esztendő követte, 2020-ban tért haza és a Köröstarcsai KSK NB II-es együttesében folytatta a kézilabdázást, ahol az elmúlt idényben 22 mérkőzésen 113 gólt szerzett csapatának.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.