Antal Szabi visszatér

Beálló poszton ismerős játékost köszönthetünk friss igazolásaink között. A rutinos Antal Szabolcs Dabasról szerződött az Orosházi FKSE együtteséhez.

A 31 esztendős Antal Szabolcs Nagyatádon született, Csurgón kezdett kézilabdázni, győri, pécsi, kecskeméti kitérők után Cegléden töltött el néhány évet, majd 2015 nyarán Mezőkövesdre igazolt, ahonnan egy esztendő elteltével Orosházára vezetett útja. A sokszoros utánpótlás- és B-válogatott beálló játékos az OFKSE együttesénél két bajnoki szezont töltött el, előbb Vladan Jordovic, majd Buday Dániel edzők kezei alatt. A 2016/2017-es és 2017/2018-as idényben 47 bajnoki találkozón összesen 83 gólt szerzett zöld-sárga mezben.

Antal Szabolcs zöld-sárgában 2017 tavaszán (Fotó: Rajki Judit – OrosCafé.hu)

Az Orosháza 2018-as élvonalbeli kiesését követően az NB I-től szintén búcsúzó Vác gárdájához igazolt, akik a következő évadban – az OFKSE-hez hasonlóan – megnyerték a csoportjukat a másodosztályban és visszajutottak az első osztályba. A váciak aztán a 2019/2020-as csonka szezonban ismét az NB I utolsó helyén végeztek, és bár a járványhelyzet miatt nem volt kieső csapat, a dunakanyarbeliek nem vállalták az élvonalban való részvételt.

Antal Szabolcs a legutóbbi bajnoki idényt a Dabasi KC VSE együttesénél töltötte, ahol 26 találkozón 20 alkalommal talált be az ellenfelek kapujába.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.