Ratko Djurkovic: Újra kell kezdenünk

Zsinórban négy idegenbeli találkozó vár az NB I-es orosházi kézilabdázókra. Nehéz feladat lenne ez teljes csapattal és folyamatos edzésmunka mellett is.

Mint ismeretes, az OFKSE két játékosa az elmúlt heti teszten pozitív eredményt produkált és bár tünetmentesek, karanténban kellett maradniuk. A többiek sem edzhettek tíz napig, míg vártak a teszteredményekre. Ratko Djurkovic vezetőedzőnek megszaporodtak a gondjai a csapat előtt álló idegenbeli sorozat előtt.

– A tíz napos kiesés után nem tudom, ki milyen formában van, mert az otthoni munka, ráadásul labda nélkül, nem elegendő a szinten tartáshoz sem. Az előttünk álló meccseket nagyrészt a felkészülésnek szenteljük. Fradi, Veszprém, Csurgó, Szeged, és mind idegenben, ráadásul két meghatározó játékosunk nélkül. Úgy számolom, hogy ezek újra felkészülési meccsek lesznek, talán a csurgói találkozót leszámítva. Három edzéssel megyünk a Tatabányát legyőző Fradihoz. A legfontosabb, hogy próbáljunk jól játszani, tiszta fejjel játszani. El kell érnünk, hogy a játékosok ne azzal foglalkozzanak, hogy mi van körülöttük, hanem csak a játékra koncentráljanak. Ha tiszta fejjel, 100%-os koncentrációval lépünk pályára, hamar utolérhetjük magunkat és a verhető ellenfelek ellen már jók leszünk. Laci és Ottó hiányozni fog, de nélkülük is megteszünk mindent. Remélem, hogy sérülések nem fognak hátráltatni – összegezte a közeljövő terveit a vezetőedző.

A szurkolók és az egyesület vezetése is reméli, hogy újabb esetek már nem lesznek és semmi sem akadályozza meg ezúttal a bajnokság végigjátszását.

Csányi József

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.