U15 és U16: négyből három

U15-ös és U16-os csapataink számára is megkezdődött a bajnoki pontvadászat, három győzelem és egy vereség az orosházi fiúk mérlege a 2020/2021-es szezon első két fordulójában.

U15

Az U15-ös területi bajnokságban az orosházi fiatalok Szentesre látogattak, ahol két mérkőzést játszottak.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Hódmezővásárhelyi KE 21-18 (12-10)
Orosháza: Tomozi, Tóth N. (kapusok), Bagi 1, Császár 4, Fehér, Gál 2, Gelegonya 1, Horváth P. 1, Kiss-Horváth 4, Lovas, Molnár Zs. 3, Pásztor Z., Szabó M. 4, Zolnai 1. Edző: Zalai Csanád.

Mezőtúri AFC-Sygenta – Orosházi FKSE-LINAMAR 26-30 (14-11)
Orosháza:
Tomozi, Tóth N. (kapusok), Bagi 1, Császár 8, Fehér 2, Gál, Gelegonya, Horváth P. 2, Kiss-Horváth 3, Lovas, Molnár Zs. 3, Pásztor Z., Szabó M. 8, Zolnai 3. Edző: Zalai Csanád.

Zalai Csanád: – Sajnos a Hódmezővásárhely elleni mérkőzésen sem védekezésünk sem a támadójátékunk nem hozta azt a szintet, amit valójában képviselnek a srácok. Hiába vezettünk végig magabiztosan, rengeteg olyan hibát vétettünk támadásban és védekezésben is, amit már rengetegszer átbeszéltünk edzéseken.
Tudtuk, hogy az a játék amit az előző mérkőzésen nyújtottunk az nem lesz elég a Mezőtúr csapata ellen. Látszott is a srácokon, hogy nagyon akartak, de sokszor ez okozta vesztünket támadásban. A kapkodás jellemezte az első félidei játékunkat, a második félidőben viszont a feljavuló védekezésünknek és az abból szerzett könnyű góloknak köszönhetően sikerült megnyernünk a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak a két győzelemhez!

* * *

U16

Az U16-os bajnokság “H” csoportjának első két fordulójában előbb Szegeden, majd Mezőtúron vendégszerepelt Zalai Csanád együttese.

Pick Szeged – Orosházi FKSE-LINAMAR 31-9 (14-6)
Orosháza:
 Balázs, Tóth N. (kapusok), Kiss-Horváth 1, Bagi, Császár, Molnár Zs., Szabó M., Fehér 1, Zolnai 1, Gál, Horváth P., Koós R., Koós Á. 3, Szeremi 1, Virág 2. Edző: Zalai Csanád.

Mezőtúri AFC-Sygenta – Orosházi FKSE-LINAMAR 13-31 (7-12)
Orosháza: Balázs, Tóth N. (kapusok), Bagi, Császár 4, Molnár Zs. 3, Szabó M. 3, Zolnai 1, Gál, Szeremi 3, Koós R. 2, Koós Á. 7, Virág 5, Nánási 3. Edző: Zalai Csanád.

Zalai Csanád: – A felkészülésünk szerintem elég jól sikerült. Tudtuk, hogy az első mérkőzésen egy jó csapatnál fogunk vendégeskedni, ehhez képest körülbelül 10 percig tudtunk pariban lenni az ellenféllel. Rengeteg technikai hiba és eladott labda jellemezte ezután a játékunkat, így sok könnyű gólt tudott szerezni az ellenfél. Sajnos a második félidőt teljes mértékben ki kell törölni a fejekből és készülni kell a jövő heti mérkőzésre.
A Mezőtúr elleni mérkőzés előtt elmondtam a srácoknak, hogy az első, Pick Szeged elleni mérkőzésünket el kell felejteni és egy teljesen más szellemben kell fellépnünk a pályára. Szerencsére ez így is történt, habár az első félidő első 15 percében felvettük az ellenfelük stílusát. Azután viszont feljavult a védekezésünk és támadásban is láttam szép dolgokat, így sikerült egy magabiztos győzelmet aratnunk. Gratulálok a fiúknak!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.