Serdülő pontszerzés a Fradi otthonában

Az OFKSE fiataljai pénteken a fővárosban léptek pályára, serdülő és ifjúsági csapataink ellenfele a Ferencváros volt. Örömünkre szolgál, hogy Pásztor István legénysége ponttal tért haza a Népligetből.

Ferencvárosi TC – Orosházi FKSE-LINAMAR 21-21 (12-10)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Budapest, 50 néző. V.: Ihász, Szántó. Orosháza: Miklósi, Umenhoffer 1 (kapusok), Bencsik 3, Bordás 3, Boromisza, Fábián 1, Furka 2, Gönczi 2, Jónás, Lukács 6, Machan 2, Nagy K., Sütő 1. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 8, ill. 4 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 6/4.

Pásztor István: – Harmadik meccsünkön már működött az a taktika, amit edzéseken gyakorolunk támadásban és védekezésben is. A kapusokkal szembeni befejezéseket kell pontosítani. Végig nagy iramban játszottunk. Az utolsó másodpercekben Bencsik Laci bombagóljával hoztuk el az egy pontot.

* * *

FTC-Diagnosticum – Orosházi FKSE-LINAMAR 39-26 (18-12)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Budapest, 50 néző. V.: Ihász, Szántó. Orosháza: Paulik, Varga I. (kapusok), Andrikó 6, Arnóczki 5, Bódai, Farkas S. 3, Forrás 2, Gönczi 5, Jónás, Nadicsán 2, Pavuk, Szabó A., Szabó M. 3. Edző: Kovács Attila.
Kiállítások: 8, ill. 6 perc. Hétméteresek: 0/0, ill. 1/0.

Kovács Attila: – Tisztességgel helytálltunk az ország egyik legerősebb ifi csapatának otthonában. Átlövő és irányító poszton nem volt cserejátékosunk, így a végjátékra elfáradtunk és ekkor húzott el a remek erőkből álló ellenfelünk. Hamarosan következnek azok a meccsek, ahol lesz keresnivalónk, addig igyekszünk javítani a hibákat.

Az orosházi fiatalok legközelebb szeptember 25-én, pénteken hazai pályán szerepelnek, a serdülők 13:30-tól, az ifjúságiak 15:30-tól játszanak a Dabasi KC VSE csapatával az Eötvös-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.