Nem sikerült a bravúr az orosházi fiataloknak

Orosházi FKSE – Pick Szeged 23-47 (12-19)

NB I-es férfi ifjúsági bajnoki kézilabda mérkőzés, Orosháza 50 néző. Vezette: Petrovszki A., Petrovszki Sz. Orosházi FKSE: Kardos, Nagy E. (kapusok), Kónya 1, BAGDI 8, Zsigmond 1, SEBESTYÉN 5, Zsiga 2, Botás, PÁMER 3, Stefán, Bencze, Sándor 2, Magyar, Nagy A. 1. Edzők: Tatai Tamás, Nagy Ferenc. A Szeged legjobb góllövői: Magyar 8, Árokszállási 7, Gazsó 6, Tóth 5.
Kiállítások: 18, ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/0, ill. 5/4.

Az idei év utolsó hazai bajnoki mérkőzését játszotta az orosházi csapat a jobb erőkből álló Szeged ellen.

A nagy presztízsű meccset lelkesen kezdő vendégek találtak először be, de a hazai csapat válasza sem váratott sokáig magára. Az első harmadban felváltva estek a gólok, majd a vendég együttes a jobb helyzetkihasználásának köszönhetően el tudott lépni az orosházi csapattól (10. perc 4-8). Ekkor még idejében tudott reagálni a hazai együttes. Gyors, ötletes és eredményes támadásaik révén két gólra voltak képesek felzárkózni (16. perc 7-9). Zsigmond korai kiválása (3 kétperces büntetés), azonban fordulópontot hozott a hazaiak játékában, így az első félidő végére 7 gólos szegedi előny alakult ki (1. félidő 12-19).

A folytatásban próbált újra meccsbe jönni a zöld mezes hazai alakulat, de 7 gólnál jobban nem tudta a vendégeket megközelíteni (10. perc 19-26). A második félidő további részében a vendégek fokozatosan felőrölték a hazai gárdát, akik mind védekező és támadójátékukban rengeteg hibát követtek el, így a szegediek tetemes előnyre tettek szert. A mutatott játék alapján megérdemelten gyűjtötte be a két bajnoki pontot a vendég Szeged.

Nagy Ferenc: Gratulálok a Szegednek, megérdemelten nyertek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?