Helyén volt a juniorok szíve

Orosházi FKSE – Pick Szeged 26-25 (13-9)

NB I-es junior férfi kézilabda mérkőzés. Orosháza, 120 néző. Vezette: Petrovszki A., Petrovszki Sz. Orosházi FKSE: MOJSILOV – Héjja 2, Sóti 1, BENÁK 4, MACSKASKI 4, MARIC 6, Talmácsi 1. Csere: Manojlovity (kapus), Matity, Kiss, Lehoczki 2, Szenteszki, Sándor 1, Vasic 5. Edzők: Füzesi Ferenc, Patakfalvi Ádám. A Szeged legjobb dobói: Felföldi 7 (5), Szilágyi 6, Gidai 5, Molnár 5 (1).
Kiállítások: 22, ill. 10 perc. Hétméteresek: 1/0, ill. 12/6.

Idén utolsó hazai bajnokijukat játszották a fiúk, melyen a jó erőkből álló Pick Szeged volt az ellenfél. Az őszi 4 gólos vereség után hatalmas visszavágási vágy volt a srácokban, ami meg is látszott a mérkőzésen.

Jól kezdték a találkozót az orosháziak, már az elején kezükbe vették az irányítást. Ötletes támadójáték, illetve kemény védelem mellé párosult Mojsilov kiváló kapusteljesítménye is. Ennek, valamint az ellenfél rengeteg kihagyott helyzetének köszönhetően vonulhattunk a félidőben 4 gólos előnnyel az öltözőbe.

A második félidőben már nehezebb dolga volt együttesünknek, a Szeged bekeményített és elkezdett felzárkózni, de rendre csak 1-2 gólra tudták ezt megtenni. Ekkortájt a védelem akadozott, sokszor meg tudták játszani a beállóst, ennek köszönhető a sok kiállítás, valamint az ellenünk ítélt büntető.
A finisre sikerült a szegedi fiataloknak felzárkózni, ekkor az eredmény 24-24 volt, de a végjátékban is helyén volt a hazaiak szíve és esze, hatalmas küzdelemben és egy kis szerencsével felülmúlták szegedi kortársaikat. 

Füzesi Ferenc: – Nagy küzdelemben, kis szerencsével győztünk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

1 Response to Helyén volt a juniorok szíve

  1. Kovács Zsolt szerint:

    Grat. Ez szép eredmény, csak így tovább!

Vélemény, hozzászólás?