Rutinos irányító-átlövő igazol Orosházára

A súlyosan megsérült Harsányi Viktor pótlására a 33 éves Frey Tamást igazolja le az Orosházi FKSE a Pécs csapatától.

A NB I-es kézilabda-bajnokságban hét ponttal tizedik helyen tanyázó csapat vezetősége emiatt arra kényszerült, hogy egy hasonlóan rutinos irányító-átlövőt keressen. Nos, a vezetők körülnéztek, tárgyaltak és a napokban meg is egyeztek kiszemeltjükkel, Frey Tamással. A harminchárom esztendős kézilabdázó az Orosháza egyik riválisától, a náluk három ponttal többet gyűjtő, jelenleg kilencedik Pécs társulatától érkezik, s január 2-ától már látogatja az OFKSE edzéseit.

Frey éppen Pécsett mutatkozott be az NB I-ben, majd játszott Komlón, a Pestszentlőrinc-Elektromosban, Debrecenben, a baranyai együttesbe Csurgóról tért vissza. Vidovenyecz Tibortól, az Orosházi FKSE technikai vezetőjétől megtudtuk, több játékossal állnak még tárgyalásban, de neveket nem mondott.

Alakul a csapat januári felkészülési programja is: szervezés alatt van a már hagyományosnak mondható orosházi Doherty-kupa, amelyen január 21-én és 22-én a Pick Szeged, a szerb Cservenka, az FTC-Pestszentlőrinc és egy román csapat már biztosan részt vesz.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?