Romániai csarnokavatón járt a serdülő csapat

Nagyszentmiklós – Orosházi FKSE 25-24 (11-14)

OFKSE: Szabó, Udvari (kapusok), ZALAI 4, NAGY A. 6, Bánfi 1, STEFÁN 4, Ravasz 1, NAGY L. 3, Szilágyi 1, Makai, Gulyás, Bella, Kukucska, Manojlovic, Simon, APRÓ 4, Gyömrei.
Hétméteresek: 3/3, ill. 5/3. Kiállítások: 10, ill. 18 perc.

A romániai Nagyszentmiklóson lépett pályára az Orosházi FKSE serdülő csapata.

A találkozó elején az orosháziak akarata érvényesült és több gólos előnyre tettek szert. A félidő közepén a hazai alakulat jobban kihasználta helyzeteit és felzárkózott. A hajrában felváltva estek a gólok és a több helyzetet értékesítő orosháziak három gólos előny birtokában mehettek pihenőre.

A második félidő elején ismét az orosháziak akarata érvényesült. A félidő közepén gépezetébe azonban porszem került az ekkor felbátorodó hazaiak többször is egy gólra megközelítették őket. A végjátékban több olyan véleményes bírói ítélet is sújtotta a vendégeket, amelyeket a hazaiak kihasználtak, és végül egy időntúli hetes döntötte el a találkozó sorsát.

Nagy Ferenc: Fő célunk az volt, hogy azok a játékosok is pályára lépjenek, akik egyáltalán nem vagy csak kevés játéklehetőséget kapnak a bajnokságban. Kiélezett helyzetekben több hibát vétettünk, amik megbosszulták magukat, ezeket a hibákat próbáljuk majd a jövőben kiküszöbölni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?