Van miért visszavágni

Vasárnap 18:00 órakor az a HE-DO B. Braun Gyöngyös látogat a Viharsarokba, amely a megszerzett 15 pontjának köszönhetően ott szerepel a dobogó környékén tanyázó együttesek között.

A gyöngyösiek ősszel legyőzték a Csurgó és a Ferencváros együttesét, szoros eredményt jegyeztek a MOL-Pick Szeged és a Grundfos Tatabánya KC ellen is. Azzal ugyanakkor az Orosháza helyzetét nehezítették meg, hogy a téli pihenő előtt buktak a kieső zónától iszkoló Mezőkövesddel szemben.

A bajnokságot a 13. helyről folytató Orosháza újoncként az első fordulóban a Gyöngyössel találkozott a bajnokságban és 32-24-re kikapott.

A mostani mérkőzés előtt Németh László, az OFKSE csapatkapitánya nyilatkozott a klub közösségi oldalán:
– Az egy hónapos felkészülésünk nagyon jól sikerült. A válogatottjaink később csatlakoztak hozzánk. Az új igazolásaink erősítést fognak jelenteni. Nagyon várjuk a Gyöngyös elleni mérkőzést. A gyöngyösi mérkőzésen nem sikerült nyernünk, ezért szeretnénk nekik visszavágni!

– Sikerrel zártuk a csaknem egy hónapos téli felkészülési időszakot, két új játékos, a török válogatott kapuvédő Yunus Özmusul és a fiatal irányító Tóth Károly is érkezett hozzánk, akiknek bevonásával minden bizonnyal nagyobb sikerrel vesszük majd fel a versenyt vetélytársainkkal. A fentiek ismeretében győzelmet várok csapatomtól a tavaszi szezont nyitó, vasárnap esti Gyöngyös elleni mérkőzésen- mondta Ratko Djurkovic, az OFKSE vezetőedzője.

A mérkőzést a Horváth Péter, Marton Balázs páros vezeti.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.