Jól hajráztak az ifik

Orosházi FKSE – Gyöngyösi KK 27-27 (14-12)

NB I-es férfi ifjúsági bajnoki kézilabda mérkőzés, Orosháza, 50 néző. Vezette: Kolarovszki, Szabó. Orosházi FKSE: Nagy E., Kardos (kapusok), Kónya 2, BAGDI 9, Pámer 3, SEBESTYÉN 4, Zsiga 2, BOTÁS 3, Nagy A. 2, MAGYAR 3, Apró, Bencze, Jancsó, Sándor. Edzők: Füzesi Ferenc, Nagy Ferenc.
Kiállítások: 18, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 2/2.

Jól kezdett a hazai csapat, hiszen már a 12. percben tetemes előnyre tettek szert (10-3). Ezek után magára talált a kissé megilletődött vendég gyöngyösi alakulat, olyannyira, hogy a félidőben két gólra felzárkóztak (14-12).

A második félidő elején felváltva estek a gólok, majd az orosházi csapat játékába több hiba is becsúszott és a vendégek helyzeteiket jól értékesítve kiegyenlítettek, majd a vezetést is át tudták venni (20. perc 21- 24). A végjátékban azonban új erőre kapott a hazai gárda Bagdi Balázs vezetésével és a lefújás előtt 15 másodperccel egyenlíteni tudtak.

Nagy Ferenc: A fiúk az első félidőben megvalósítottak mindent, amit kértünk tőlük, majd a másodikban le is rombolták azt. Küzdeni tudásból viszont jelesre vizsgáztunk. Folytatjuk a már megkezdett munkát, hogy még sikeresebbek tudjunk lenni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

3 Responses to Jól hajráztak az ifik

  1. Kádas Anna szerint:

    A csapat a hétgólos hátrány ellenére is döntetlennel zárt. Úgy gondolom, a lényeg ez, nem pedig az edző első nyilatkozatának stilisztikája, Kovács Úr.Lesz még neki ideje gyakorolni úgyis a jövőben ezt.
    Személyeskedés nélkül, de idézném még nagymamám sokat emlegetett mondását: kész munkában bolond is talál hibát…

  2. Nagy Ferenc szerint:

    Nagyon szépen köszönöm az ” építő” kritikát!
    Nagyon sajnálom, hogy az első nyilatkozatomban ilyen “végzetes ” hibát követtem el! Meggyőződésem, hogy Ön soha nem hibázott még olyan dolgokban, melyeket először kellett megoldania!
    Üdv.: Nagy Ferenc

  3. Kovács Zsolt szerint:

    Fura egy edzői nyilatkozat: a negativum csak a gyerekeké, a pozitívum az már közös. Vagy csak nem tudott az edző a második félidőben hozzátenni, reagálni ?

Vélemény, hozzászólás?