Döntetlen a szombati meccsen is

Orosházi FKSE-LINAMAR – Politehnica Temesvár (romániai) 21-21 (12-14)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés. Orosháza, 70 néző. V.: Nagy, Túróczy. Orosháza: Majdán – Pásztor M., Slavuljica 2, Bella 2, Mrsulja 6, Döme 3, Németh L. 2 (1). Csere: Busa, Herjeczki (kapusok), Ambrus 2, Lele 2 (1), Kancel, Kiss A. 1, Zubai 1. Vezetőedző: Ratko Djurkovic. A Temesvár legjobb góldobója: Pribanic 6.
Kiállítások: 10, ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 3/3.

A hazaiaknál ezúttal azok is szerephez jutottak, akik korábban kevesebbet játszottak, így kapott egy félidőt Bella Csaba és Majdán Márk is. Nélkülözniük kellett azonban a zöld-sárgáknak az előző napon megsérült grúz átlövőt, Orjonikidzét.

Két gyors orosházi góllal kezdődött a mérkőzés, ám a vendégek hamar fordítottak (5. p.: 2-3). A folytatásban hol az egyik, hol a másik csapat vezetett egy-egy találattal. A rutinos horvát Pribanic ezúttal is ellenállhatatlannak bizonyult, így a játékrész hajrájában aztán – kihasználva néhány hazai hibát –, két gólos előnyre tettek szert a temesváriak.

Igor Mrsulja (32) ismét gólveszélyesnek bizonyult (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A második felvonásban, a 44. percben egy 6 perces gólcsendet megtörve sikerült kiegyenlítenie az Orosházának (17-17), majd Ambrus révén a hazai gárda jutott vezetéshez. Ezt követően 9 percig ismét nem talált be egyik fél sem, nyilván ebben szerepe volt az előző mérkőzés okozta fáradtságnak. Az 57. percben fordítottak a vendégek, ám a házigazdáknak Lele büntetőjével sikerült döntetlenre hozniuk a találkozót.

Ratko Djurkovic: – A második találkozó még keményebb volt, mint az előző, mivel a tegnapi meccs után fáradtabbak voltak a csapatok. Elégedett vagyok az együttesemmel, mert mindenki száz százalékon teljesített.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.