Pénteken az Ózd következik

Listavezető férfi kézilabdázóink az eredeti szombati időpont helyett már péntek este lejátsszák soron következő bajnoki mérkőzésüket, melyen az ózdi csapat lesz az orosházi zöld-sárgák ellenfele.

Továbbra is magabiztosan, hat pont előnnyel vezeti az NB I/B keleti csoportjának tabelláját az Orosházi FKSE-LINAMAR felnőtt csapata. A múlt heti debreceni győzelem után ismét hazai közönség előtt mutathatja meg magát Bakó Botond edző legénysége. Az Ózd elleni októberi találkozón idegenben is ötgólos győzelmet arattak Németh Lászlóék, nem lehet más a cél hazai pályán sem, mint a győzelem.

Az októberi ózdi találkozó is nagy küzdelmet hozott (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Az OFKSE pénteki ellenfele, az ÓAM-Ózdi KC csapata eddig lejátszott tizenhat mérkőzéséből hatot tudott megnyerni, egy döntetlen mellett kilencszer vesztesen hagyták el a pályát. Tizenhárom ponttal a táblázat nyolcadik pozícióját foglalják el. A hazaiak huszonnyolc ponttal állnak az élen, hat egységgel a PLER-Budapest és héttel a Békés-Drén KC gárdája előtt. A találkozó esélyese kétség kívül a hazai csapat, de az ózdiak soha nem mennek feltett kézzel a pályára, így – mint az elmúlt években már annyiszor – ismét kemény csata várható a péntek esti mérkőzésen.

Bakó Botond vezetőedző szerint mindkét csapat jó formában van. A vendég ózdiak mindig képesek bravúrra, bár eddig ezt inkább hazai pályán bizonyították.

– Jó és színvonalas mérkőzésre számítok, melyen célunk természetesen a győzelem. Remélem így lesz és telt házas mérkőzésen őrizhetjük tovább vezető helyünket – mondta el az Orosháza mestere.

Orosházi FKSE-LINAMAR – ÓAM-Ózdi KC
NB I/B-s férfi kézilabda mérkőzés,
Orosháza, Eötvös-csarnok, március 22. 19:00 óra.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.