Serdülő, ifi: most nem jött össze

Az I. osztályú bajnokság 19. fordulójában az élvonalban tanyázó és az elsőségért küzdő szegedi serdülő és ifjúsági csapatot fogadták az Orosházi FKSE fiataljai. Mindkét találkozón a papírforma érvényesült és Pick-győzelem született.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Pick Szeged I. 25-38 (13-18)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 60 néző. V.: Bozó, Mezei. Orosháza: Finta, Opavszki (kapusok), Nagy Konrád, Hegedűs 3, Nadicsán 2, Bencsik 3, Farkas S. 1, Jónás Bence 2, Szabó M., Nagy Kristóf 1, Janowszky B. 2, Pavuk 4, Bordás 3, Varga K. 4, Borbély, Bódai. Edző: Héjja Ádám. 
Kiállítások: 2, ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 4/2.

* * *

Orosházi FKSE-LINAMAR – Pick Szeged 29-36 (15-20)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 100 néző. V.: Bozó, Mezei. Orosháza: Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Garai, Andrikó 5, Ulics 1, Szabó D., Gönczi 1, Molnár G. 9, Patakfalvi 1, Forrás 3, Eperjesi 1, Szabó A., Varga K. 6, Szabó M., Janowszky B. 1, Pavuk 1. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 2, ill. 2 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 2/2.

Héjja Ádám: – Ez a nap sajnos nem úgy jött össze, ahogy szerettük volna. A serdülő meccsen egy félideig szépen tartottuk magunkat, de utána elfogyott a lelkesedés, a küzdés a pályáról. Ezek megengedhetetlenek bármely ellenfél ellen. Csak csapatként lehet a nagy meccseket megnyerni. Az ifi mérkőzés után sokkal jobb szájízzel hagyhattuk el a pályát. Az eredménytől függetlenül sokkal több pozitív periódusa volt a csapatnak, mint negatív. Ezeket a jó dolgokat kell mecsről meccsre időben kitolni és akkor a célunkat el fogjuk érni.

Az Orosházi FKSE serdülő és ifjúsági együttesei a soron következő, 20. fordulóban a PLER-Budapest otthonába látogatnak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.