Serdülő, ifi: a vendégek örülhettek

Az elmúlt héten az I. osztályú bajnokság 11. fordulójában a Békés-Drén KC csapatai látogattak a Táncsics-csarnokba. A vendégek mindkét együttese a tabella élmezőnyében tanyázik, így nem volt könnyű dolguk az orosházi fiúknak.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Békés-Drén KC 26-33 (10-15)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 70 néző. V.: Hirth, Tárnyik. Orosháza: Opavszki, Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Molnár G. 1, Andrikó 2, Forrás, Eperjesi 1, Patakfalvi 3, Bordás, Ulics 2, Szabó D. 6,  Szabó M., Gönczi 1, Janowszky B., Varga K. 7, Kurta 3. Edző: Koi Endre.
Kiállítások: 0, ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 3/1.

Koi Endre: – Figyelmetlenül kezdtük a mérkőzést, a kimaradt helyzeteknek, kapufáknak és eladott labdáknak köszönhetően hátrányba kerültünk. Ezek után stabilizálódott a játékunk, mind támadásban mind pedig védekezésben volt, aki lendíteni tudott és jó teljesítménnyel szállt be. Ennek ellenére csak az eredmény után tudtunk futni és a végére elfáradtunk a szélmalomharcban, amit nem csak a jó erőből álló ellenféllel kellett megvívnunk.

* * *

Orosházi FKSE-LINAMAR – Békés-Drén KC 21-29 (5-13)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 30 néző. V.: Hirth, Tárnyik. Orosháza: Finta, Paulik (kapusok), Szabó M. 1, Gönczi 1, Janowszky B. 5, Varga K. 6,  Pavuk 2, Jónás Bence, Nagy Kristóf 1, Nagy Konrád 1, Badar, Nadicsán 3, Bencsik 1, Farkas S., Fodor, Borbély. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 2, ill. 8 perc. Hétméteresek: 5/4, ill. 1/1.

Héjja Ádám: – Voltak jó és rossz periódusaink is a mérkőzésen. Amikor a koncentrációnk megfelelő volt, tudtunk szép dolgokat csinálni elöl és hátul. Voltak remek kapusteljesítmények is, de ezeket nem tudtuk sajnos megbecsülni és támadásban elszórtuk a labdákat. Ha sikerül a jó védelemhez kapcsolni egy jó támadójátékot és fordítva, akkor mindenkinek meg fog gyűlni a baja velünk. De ehhez fegyelem és koncentráció kell a többi megvan a fiúkban.

Az Orosháza serdülő és ifjúsági együttesei a következő, 12. fordulóban december 5-én, szerdán Balmazújvárosba látogatnak majd.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.