Rangadó lesz a javából

Vasárnap este az NB I/B-s tabella 3. helyét elfoglaló ContiTech FKSE-Algyő csapatát fogadja Bakó Botond listavezető legénysége. Mindkét fél nagy csatára számít az őszi szezon utolsó bajnoki összecsapásán.

Megrángatni az oroszlán bajszát – mint Facebook-oldalunkon írják, ez a céljuk az Tisza-partiaknak. Bíznak benne, hogy ha kellő összpontosítással játszanak, akár a győzelemre is esélyesek lehetnek.

– A hétvégén a listavezetőhöz látogatunk, aki egyértelműen a bajnokság favoritja. Ez a játékosállományán, az eredményein és a körülményein is meglátszik. Felszabadult játékot szeretnék látni a saját csapatomtól, hiszen a mérkőzés esélyese egyértelműen a házigazda, de nem érkezünk feltartott kézzel – nyilatkozta Herbert Gábor, az Algyő vezetőedzője.

Orosházi részről az ex-szegedi Zubai Szabolcs latolgatta az esélyeket: – Úgy gondolom, hogy a hazai pálya előnye melletünk szól, sőt játékosállományban is jobbak vagyunk, mint az algyői csapat, úgyhogy én egy magabiztos orosházi győzelmre számítok, de egy nehéz mérkőzés vár ránk.

A két csapat az utóbbi időben egy tétmérkőzésen találkozott, mégpedig a Magyar Kupa első fordulójában, Algyőn. A meccs 28-28-as döntetlennel zárult és így a párharcból az Orosháza jutott tovább. 

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.