Most az ifik örülhettek

Az I. osztályú bajnokság 9. fordulójában hazai pályán fogadta az Orosházi FKSE serdülő és ifjúsági csapata a Kecskemét korosztályos együtteseit. Az előző fordulóval ellentétben most ifistáink arattak győzelmet, a serdülő fiúk viszont vereséget szenvedtek.

Orosházi FKSE-LINAMAR – KTE-Piroska szörp 21-20 (12-10)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 70 néző. V.: Daru, Medvegy. Orosháza: Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Molnár G. 5, Andrikó 7, Forrás, Eperjesi 2, Patakfalvi 1, Bordás, Ulics, Kurta 1, Szabó D. 2, Varga K. 1, Szabó M. 2, Gönczi, Janowszky B. Edző: Koi Endre.
Kiállítások: 4, ill. 18 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 8/6.

Koi Endre: – Értékes győzelmet arattunk egy nagyon jó ellenféllel szemben! Igazi csapatmunka volt, amiből mindenki kivette a részét és mindenki lendíteni tudott a csapaton. Nagyon örülünk a győzelemnek, de a következő naptól ismét előre tekintünk és folytatjuk a munkát a kitűzött cél felé.

* * *

Orosházi FKSE-LINAMAR – Kecskeméti TE-KESI 28-32 (15-17)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 70 néző. V.: Daru, Medvegy. Orosháza: Finta, Opavszki, Paulik (kapusok), Szabó A., Pavuk, Jónás Bence 3, Nagy Kristóf 3, Nagy Konrád, Nadicsán 4, Kovács Á., Badar 2, Bencsik, Varga K. 7, Szabó M. 2, Gönczi, Janowszky B. 7. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 6, ill. 14 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 5/3.

Héjja Ádám: – Az egész mérkőzésen a kapkodás jellemezte a játékunkat, de ennek ellenére is voltak jó periódusaink a játék minden elemében. Ha a játékhelyzeteknek megfelelő ritmusban tudunk majd játszani, akkor minimalizálni tudjuk a kapkodásból adódó hibákat. Most egy hét szünet van a bajnokságban, készülünk tovább, mert jövő héten Debrecenbe utazunk.

Az orosházi serdülő és ifjúsági együttesek a következő fordulóban november 23-án, pénteken a DEAC otthonába, Debrecenbe látogatnak majd.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.