U13, U14: megtérül az elvégzett munka

Az elmúlt hetekben sem pihentek utánpótlás csapataink. U14-es együttesünk Hajdúböszörményben, míg U13-as gárdánk Gyulán vendégszerepelt. Pásztor István edző összességében elégedett tanítványai teljesítményével.

U14 II. osztály, Kelet “A” csoport
Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 25-28 (15-17)
Orosházi FKSE-LINAMAR – Tiszaföldvár VSE 22-29 (10-16)

A csapat tagjai: Tóth Nándor, Virág Dávid (kapusok), Bagi Valentin, Bolla Márton (3 gól), Fehér Martin (2), Horváth Péter (1), Janowszky Soma (2), Kiss-Horváth Bence (2), Lukács Jenő (18), Magyar Botond (7), Nagy Dominik (1), Nánási Máté (7), Szabó Márk (2), Szénási Vendel (5). Edző: Pásztor István.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR U14-es csapata

Pásztor István: – Egy hosszú utazást követően az első mérkőzésen nem olyan komolysággal játszottunk, ahogy kellett volna, több egyéni hibát vétve, az ellenfelet magunkra engedve egy szoros mérkőzést játszottunk. A második találkozón számomra érthetetlen játékot produkált a csapat, passzív védekezés, támadásban sok technikai hiba jellemezte játékunkat. Igaz, hogy a csoportelsővel játszottunk, de annyi rutint már gyűjthettünk volna, hogy szoros mérkőzést tudjunk játszani. Összességében elégedett vagyok a csapattal, a srácok hozzáállásával, az eddig elvégzett munka pozitívan jön elő a mérkőzéseken.

* * *

U13 Badó László régió
Békés-Drén KC – Orosházi FKSE-LINAMAR 20-15 (7-8)
Orosházi FKSE-LINAMAR – Gyulai SE 39-4 (19-1)

A csapat tagjai: Tóth Nándor (kapus), Bagi Valentin, Császár Áron, Fehér Martin, Gál László, Janowszky Soma, Kiss-Horváth Bence, Molnár Zsombor, Nagy Dominik, Patakfalvi Márton, Szabó Márk, Szénási Vendel, Vizi Ádám. Edző: Pásztor István.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR U13-as csapata

Pásztor István: – U13-as csapatunk nagyon jól szerepelt az elmúlt hétvégén, a Békéssel egy végig nagyon kiélezett és kemény mérkőzést tudtunk játszani, sajnos a második félidőben két belső poszton játszó emberünk megsérült, védekezésünk lazább lett, így tudott nyerni a békési csapat. A második mérkőzésen is jó játékkal tiszteltük meg ellenfelünket, a nagy gólkülönbségű mérkőzésen mindenki tudott játszani és gólt is szerezni. Gratulálok a csapatnak, úgy néz ki, hogy jó irányba haladunk.

 

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.