Idegenben eddig hibátlanul

ÓAM-Ózdi KC – Orosházi FKSE-LINAMAR 25-30 (15-14)

NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés. Ózd, 300 néző. Vezette: Bába, Horváth P. Orosháza: Herjeczki – Pásztor M. 1, Ferenczi 2, Zubai 1, Döme 3, Mihály, Németh L. 4. Cserék: Szabó L., Majdán (kapusok), Lele 6 (2), Balázs 5, Bella, Ambrus, Mátó 5, Kiss Axel 3, Zalai. Edző: Bakó Botond. Az Ózd legjobb dobója: Nyeste 7.
Kiállítások: 2, ill. 8 perc. Hétméteresek: 5/3, ill. 2/2.

A sereghajtó otthonába, Ózdra látogatott az Orosházi FKSE az NB I/B-s bajnokság legutóbbi fordulójában. A borsodi együttes a tabellán elfoglalt helye ellenére senki számára sem lebecsülendő ellenfél, és ezt az orosháziak is tudták.

Az első félidő első felében kiegyenlített küzdelem folyt a pályán (15. p.: 8-8). A folytatásban erősített az Ózd és a 26. percben már 3 góllal vezetett (14-11), de a jól küzdő vendégeknek a szünetig sikerült minimálisra csökkenteni a hátrányukat.

A jó védekezés ismét kulcsfontosságúnak bizonyult (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A 2. félidő eleje is szoros játékot hozott (37. p.: 17-18), ám amint összeállt az OFKSE védekezése, fokozatosan növelte az előnyét, amit meg is őrzött a találkozó végéig. A jó kapusteljesítmény is hozzájárult a sikerhez.

Bakó Botond: – A második félidőben feljavult a védekezésünk, jobban figyeltünk a kipattanókra. Támadásunk az egész mérkőzésen elfogadható volt, de van még mit fejlődnünk. Nehéz pályán, jó ellenféllel játszottunk. Hálásak vagyunk a bennünket elkísérő szurkolóinknak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.