Nem bírtak a Pick Szegeddel a fiatalok

Az I. osztályú bajnokság 6. fordulójában az Orosházi FKSE ifjúsági együttese kedden, a serdülők vasárnap látogattak a Pick Szeged otthonába. A jó erőkből álló házigazdák mindkét korosztályban magabiztos győzelmet arattak.

Pick Szeged – Orosházi FKSE-LINAMAR 34-21 (18-10)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Szeged, 50 néző. V.: Asztalos, Bárkányi. Orosháza: Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Andrikó, Varga K. 2, Molnár G. 8, Varga R. 2, Janowszky B. 3, Szabó M., Gönczi 1, Forrás, Eperjesi, Patakfalvi, Bordás 1, Ulics 4. Edző: Koi Endre.
Kiállítások: 0, ill. 0 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 0/0.

Koi Endre: – Gyengén kezdtük a mérkőzést, talán kicsit jobban tiszteltük az ellenfelünket a kelleténél. Támadásban a sok kihagyott helyzet több könnyű gólt eredményezett az ellenfélnek, ami elbizonytalanitott minket. Akadtak jó periódusaink, amik csak rövid ideig tartottak ezen a mérkőzésen. Levontuk a konzekvenciákat és a hiányosságok pótlására koncentrálunk. Haladunk tovább az úton.

* * *

Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 35-20 (19-12)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Szeged, 50 néző. V.: Parádi, Ujhelyi. Orosháza: Finta, Jónás Balázs, Opavszki (kapusok), Varga K. 5, Janowszky B. 2, Szabó M. 3, Gönczi 3, Szabó A., Pavuk 1, Jónás Bence 1, Nagy Kristóf 1, Nagy Konrád 3, Nadicsán 1, Borbély, Kovács Á., Badar. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 8, ill. 6 perc. Hétméteresek: 5/5, ill. 2/2.

Héjja Ádám: – Az eddigi mérkőzéseket tekintve a fiúk mélyen a tudásuk alatt teljesítettek. Nem volt meg a csapatban az az átütő erő és lendület, amivel egy jó mérkőzést játszhattunk volna. A koncetráció sem volt megfelelő. Dolgozunk tovább!

Az orosházi fiatalok a következő fordulóban, október 18-án, csütörtökön délután a PLER csapatait fogadják a Táncsics-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.