Serdülő, ifi: nem tágítanak

Az I. osztályú bajnokság 7. fordulójában az Orosházi FKSE csapatai hazai pályán szerepelhettek. Serdülőink pontszerzése ismét csak egy hajszálon múlt, ám a PLER ifistái magabiztosan verték a zöld-sárga vendéglátókat.

Orosházi FKSE-LINAMAR – PLER-Budapest 27-35 (11-20)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 60 néző. V.: Paska, Vastag. Orosháza: Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Varga K. 1, Szabó M. 1, Gönczi 2, Forrás, Eperjesi 2, Patakfalvi 1, Bordás, Ulics 2, Kurta 1, Molnár G. 7, Andrikó 5, Varga R. 3, Szabó D. 2. Edző: Koi Endre.
Kiállítások: 4, ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 2/1.

Koi Endre: – Az első és az utolsó 15 percben jól játszottunk, de a köztes időben megkönnyítettük az ellenfél dolgát a sok eladott labdával és technikai hibával. Koncentrációban és pontosságban javulnunk kell. Levontuk a következtetéseket és nem tágítunk a kitűzött céltól.

Varga Kristóf (9) a serdülőknél 9, az ifimeccsen 1 gólt szerzett (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Orosházi FKSE-LINAMAR – PLER-Budapest 25-26 (14-14)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 40 néző. V.: Paska, Vastag. Orosháza: Finta, Opavszki (kapusok), Varga K. 9, Szabó M. 3, Gönczi 1, Szabó A., Pavuk 1, Jónás Bence 4, Nagy Kristóf 3, Nagy Konrád, Nadicsán 4, Borbély, Kovács Á., Badar, Bódai, Farkas S. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 4, ill. 2 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 5/4.

Héjja Ádám: – A második félidő elején volt egy kis törés a játékunkban, de a találkozó többi részében szépen kontrolláltuk a mérkőzést. Az utolsó három percben kihagyott hétméteres és a tiszta gólhelyzetek azt eredményezték, hogy ismét kikapjunk egy góllal. Reméljük, hogy ezek az egygólos vereségek később átfordulnak a mi javunkra. Addig is tanulnunk kell a hibáinkból, mert csak akkor sikerülhet.

Az orosházi serdülő és ifjúsági együttesek a következő fordulóban október 31-én, szerdán a Nyíregyháza otthonába látogatnak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.