Győzelem Cegléden

Sikerrel zárta harmadik felkészülési találkozóját az NB I-es Cegléd otthonában az Orosházi FKSE legénysége. Bakó Botond tanítványai huszáros hajrával szerezték meg a győzelmet.

Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 31-32 (18-15)

Kézilabda Felkészülési férfi mérkőzés, Cegléd, 70 néző. V.: Réti, Szedmák. Orosháza: Szabó L. – Pásztor M. 1, Ferenczi 1, Mátó 1, Mihály 1, Balázs 5, Zalai 2. Cs.: Majdán, Herjeczki (kapusok), Lele 6 (1), Bella, Zvolenszki 6, Karap 3, Németh L. 4, Kiss Axel 2. Vezetőedző: Bakó Botond. A Cegléd legjobb dobója: Lászlai 7.
Kiállítások: 6, ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 1/1.

Az elején kevés gól esett, keresték a fogást egymáson a csapatok. A folytatásban is gondok akadtak orosházi oldalon a helyzetkihasználással, Bakó Botond a 11. percben időt is kért, hogy rendezze a sorokat. A Cegléd azonban a folytatásban sem engedte magához közelebb a vendégeket, így háromgólos előnnyel fordult a második félidőre.

Majdán (a kapuban) és a többi orosházi fiatal is jól teljesített (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Szünet után a játékrész első felében állandósult a 3-4 gólos hazai előny, de a félidő közepén magukhoz tértek az orosháziak, elkezdtek zárkózni, és az 50. percben a vezetést is megszerezték Zvolenszki révén. Ebben az időszakban Herjeczki két büntetőt is fogott, ami nagy lökést adott a csapatnak. Az utolsó percek nagy csatát hoztak, de a vendégeknek sikerült megőrizniük minimális előnyüket.

Bakó Botond vezetőedző: – Hiányosan (Zubai, Ambrus és Döme sem léphetett pályára – a szerző) és nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést. Az elején a mutatott játék alapján azt gondoltam, hogy rommá ver bennünket a Cegléd, de aztán rendeztük a támadásainkat és a kapusok is jól teljesítettek. A végén a védelem is magához tért, így sikerült megnyernünk a mérkőzést.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.