Harcias volt a csapat

Lejátszotta második felkészülési találkozóját is az Orosházi FKSE-LINAMAR együttese, Bakó Botond legénysége ezúttal idegenben, Mezőkövesden lépett pályára.

Mezőkövesdi KC – Orosházi FKSE-LINAMAR 23-19 (13-10)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Mezőkövesd, 50 néző. Vezette: Oláh, Bonifert. Orosháza: Herjeczki – Kiss Axel 1, Karap 2, Balázs 4, Döme 2, Lele 4 (1), Németh L. 3. Csere: Szabó L., Majdán (kapusok), Pásztor M., Mihály 2, Ferenczi 1, Zalai, Zvolenszki, Mátó, Ambrus, Bella. Edző: Bakó Botond. A Mezőkövesd legjobb góllövője: Stankovic 6.
Kiállítások: 8, ill. 10 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 1/1.

Az NB I-be egy év elteltével visszajutott Mezőkövesd otthonába látogatott az Orosháza együttese, a zöld-sárgák keretéből csupán a sérült Zubai Szabolcs hiányzott.

A mérkőzés elején nehezen estek a gólok, mindkét együttes nagy hangsúlyt fektetett a védekezésre. Szoros első negyedóra után a Mezőkövesd egy háromgólos sorozattal komolyabb vezetést szerzett, amit meg is őrzött a félidő végéig.

Bakó Botond igazítja el csapatát

A második játékrész elején növelte előnyét a hazai gárda, ám az orosháziak rövidesen zárkózni kezdtek, nyílttá tették a találkozó utolsó szakaszát. A finisben aztán a Kövesd volt eredményesebb, ezzel bebiztosította győzelmét a jól küzdő vendégcsapat ellen.

Az OFKSE jó játékkal rukkolt elő ezen a találkozón is, bár támadásban akadtak hibák és a kisebb hullámvölgyek sem kerülték el a csapatot, az együttes összességében jó benyomást keltett.

Bakó Botond vezetőedző:  – Azt gondolom, hogy jól kézilabdáztunk, harcias, agilis és jól küzdő csapatunk volt ma a pályán. Jobban játszottunk, mint a Gyöngyös ellen, mindent visszakaptam, amit szerettem volna – ami természetes, hiszen egyre többet dolgozunk. Pozitívan látom a csapatot, ezekre a teljesítményekre lehet építeni. Még nagyon sok időnk van a bajnokság kezdetéig, sokat fogunk dolgozni, ha ilyen motivált lesz mindenki és így fog hozzáállni a dolgokhoz – márpedig ez a kötelességünk –, akkor azt gondolom, hogy jó úton vagyunk és jó csapatunk formálódik.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.