Hajszálon múlt a pontszerzés Egerben

Serdülő és ifjúsági együtteseink az I. osztályú bajnokság 15. fordulójában az Eger otthonában vendégeskedtek. Mindkét csapatunk harcos, szoros mérkőzést játszott.

Eger SBS Eszterházy – Orosházi FKSE-LINAMAR 36-31 (19-17)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Eger, 50 néző. V.: Csörgő, Vitális. Orosháza: Majdán 1, Varga I. (kapusok), Kiss Axel 12, Wágner L. 3, Ulics, Sütő 4, Andrikó 6, Blaskó 3, Bojtor 1, Deák, Patakfalvi, Varga K. 1, Szabó D., Garai. Mb. edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 6, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 4/3.

Héjja Ádám:  – Az ifi csapat az egész mérkőzést végigküzdötte, volt egy-két kimagasló teljesítmény is. Az eredmény különbsége a cserepadunk rövidsége miatt alakult ki. A második félidőre a középső játékosaink elfáradtak, így többet hibáztuk támadásban és védekezésben is.

* * *

Eger SBS Eszterházy – Orosházi FKSE-LINAMAR 22-21 (12-11)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Eger, 50 néző. V.: Csörgő, Vitális. Orosháza: Opavszki, Jónás Balázs (kapusok), Szabó M., Nadicsán, Jónás Bence 1, Janowszky B. 1, Hegedűs 3, Szabó A., Forrás, Eperjesi 1, Szabó D. 2, Patakfalvi 2, Garai 6, Varga K. 5. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 2, ill. 2 perc. Hétméteresek: 0/0, ill. 1/1.

Héjja Ádám: – Az egész mérkőzésen harcoltak a fiúk, volt amikor mi mentünk el 1-2 góllal, volt amikor az Eger csapata. A küzdés ellenére több helyzetben megnehezítettük a saját dolgunkat, tiszta gólhelyzeteket hibáztak el a fiúk, hátul pedig koncentráció kiesés miatt kaptunk pár olyan gólt, amit már majdnem sikerült kivédekezni. A mérkőzés végén nem állt az oldalunkra a szerencse sem, végül időntúli szabaddobással kaptunk ki. Megérdemelték volna a fiúk az egy pontot.

A következő fordulóban az ifik március 8-án, csütörtökön 15:30-tól, serdülőink pedig március 9-én, pénteken 15:30-tól fogadják a Békéscsabai DKSE korosztályos csapatait a Táncsics-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.