U7-U8: remekül kezdtek a legkisebbek

Legifjabb szivacskézilabdázóink számára is elkezdődött a kisiskolás bajnokság, a zöld-sárga lurkók vasárnap Szeghalmon léptek pályára az első fordulóban és hat mérkőzésükből ötöt nyertek.

U7-es orosházi eredmények:
Orosházi FKSE – Békéscsabai DKSE II. 18-8 (13-5)
Békéscsabai DKSE I. – Orosházi FKSE 9-14 (4-8)

Az U7-es csapat tagjai: Blaskó Zalán Álmos, Darabos Hunor, Óvári Csaba, Pelle Zalán, Vida-Szűcs Máté, Zsoldi Lajos. Edző: Németh Dóra.

U8-as orosházi eredmények:
Békéscsabai DKSE II. – Orosházi FKSE I. 24-14 (13-9)
Békés-Drén KC – Orosházi FKSE II. 11-18 (5-7)
Orosházi FKSE I. –  Felföldi István SE 16-14 (10-2)
Orosházi FKSE II. –  HC Szarvas 21-8 (11-4)

Az U8-as csapatok tagjai:
Orosházi FKSE I.: 
Bakos Gergő, Darabos Hunor, Marton Gergő, Pelle Zalán, Vida-Szűcs Máté, Zsoldi Lajos. Edző: Németh Dóra.
Orosházi FKSE II.: Csányi Áron, Kis Máté Tamás, Kiss-Horváth Kende Manó, Pásztor Zsombor, Szabó Máté Albert. Edző: Kósa Balázs.

Németh Dóra edző (U7 és U8 I.): – Nagy lelkesedéssel vágtak bele a küzdelmekbe az U7-es fiúk. Felszabadult játékkal, nehéz, de pontos támadásokat vezetve, sok 1-1 elleni akcióval vezették végig a meccseket. Az U8-asokkal az első meccsen még megilletődötten játszottunk, de a folytatásban már magára talált a csapat. Továbbra is ilyen szorgalommal kell dolgozni az edzéseken, ahogyan eddig is tettük.

Kósa Balázs edző (U8 II.): – Eredményes mérkőzéseken vagyunk túl. Örülök, hogy visszaköszöntek az edzésen gyakorolt technikai elemek éles mérkőzésen is. A helyzetkihasználásban kell még tovább javulnunk. Gratulálok a fiúknak!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.