U12: négyből négy

U12-es csapataink számára is megkezdődött a gyermekbajnokság, első csapatunk a “B” csoportban Békésen, míg második csapatunk a “D” csoportban hazai pályán, az Eötvös-csarnokban szerepelt a gyermekbajnokság 9-10. fordulójában.

Badó László régió “B” csoport
Orosházi FKSE I. – Pick Szeged II. 36-10 (18-4)
Pick Szeged I. – Orosházi FKSE I. 18-27 (9-13)
A csapat tagjai: Császár Áron, Fehér Martin, Horváth Péter, Janowszky Soma, Kiss-Horváth Bence, Lukács Jenő, Magyar Botond, Molnár Zsombor, Nánási Máté, Patakfalvi Márton, Szénási Vendel, Szilasi-Horváth Márk, Tóth Nándor. Edző: Mag Péter.

Mag Péter edző: – Mind a két mérkőzésen kiváló játékkal magabiztos győzelmeket arattunk. A játék minden elemében, védekezésben, támadásban, kapusteljesítményben is felülmúltuk ellenfeleinket. Csak dicséretet érdemel csapatunk!

* * *

Badó László régió “D” csoport
Orosházi FKSE II. – Szentesi FKC 27-21 (13-9)
Orosházi FKSE II. – Újkígyósi KC 17-15 (8-7)
A csapat tagjai: Anda Ákos, Bagi Valentin, Bodó Gábor, Gál László, Horváth József, Huszák László, Nagy Dominik, Pusztai Tamás, Somogyi Zoltán, Szijjártó Dominik, Virág Dávid, Vizi Ádám. Edző: Mag Péter, Sárosi Gergő.

Mag Péter edző: – A második csapatunk is sok fejlődést mutatva két győzelmet aratott a mai napon. Lelkesen küzdve múlták felül ellenfeleiket. Van még hova fejlődni, de ők is jó úton vannak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.