Jobbak voltak a vendégek

180119_OFKSE_Cegled_RJ_001Orosházi FKSE-LINAMAR — Ceglédi KKSE 20-24 (11-16)

Liga Kupa férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 300 néző. V.: Rontó, Szanyi. Orosháza: Herjeczki — Gyene 3, Ferenczi 1, Antal 1, Mihály 1, Stranigg 2, Németh L. 6. Cs.: SZABÓ L. (kapus), Pásztor M., Morva 3, Németh G 2, Milosevic 1, Zvolenszki. Vezetőedző: Bakó Botond. Cegléd: Mojsilov — Megyeri 3, Radnic 3, Juhász K. 2, SZABÓ B. 4, Borsos 2, HÓDI 6 (3). Cs.: Pallag, Aleksza (kapusok), Lászlai 2, Tóth K. 1, Imregi, Müller 1. Vezetőedző: Jakab László.
Kiállítások: 2, ill. 2 perc. Hétméteresek: 1/0, ill. 4/3.

Új edzővel, Jakab Lászlóval érkeztek a vendégek, aki földije Bakó Botondnak, hiszen mindketten Székelyudvarhelyen születtek.

A vendégek kezdtek jobban, és a 10. percben 7-4-re vezettek. Egy perccel később, egy újabb ceglédi gól után Bakó Botond időt kért, ám nem sokat változott a játék. A hazaiak sok hibát vétettek, gyakran eladták a labdát, lövéseik pedig pontatlanok voltak, a ceglédiek pedig kíméletlenül büntették az Orosháza megingásait. A 20. percben 12-9-es ceglédi vezetést mutatott az eredményjelző. A félidő hajrájában pályára lépett az orosháziaknál az új szerzemény, a szerb átlövő, Nikola Milosevic. A vendéglátók láthatóan megérezték középső védőik — Markoski és Srsen — hiányát, nem tudtak faragni a hátrányon, így a szünetre ötgólos ceglédi előnnyel mehettek a csapatok.

Sok hiba csúszott az orosházi támadásokba (Fotó: Rajki Judit - OrosCafé.hu)

Sok hiba csúszott az orosházi támadásokba (Fotó: Rajki Judit – OrosCafé.hu)

Fordulás után a hazaiak Morva és Németh László találataival szépítettek, ám a ceglédiek erősítettek, és ismét öt gólos előnyre tettek szert. A folytatásban felváltva estek a gólok, Szabó Levente többször is bravúrral védett, ám sokáig ez sem volt elegendő ahhoz, hogy közelebb zárkózzon vendégéhez az OFKSE. Az 55. percben már csak 22-20-ra vezetett a Cegléd, de a hajrában hiába támadott hét emberrel, már nem tudott gólt lőni az Orosháza, így megérdemelten nyertek a vendégek.

Bakó Botond: — Fáradtak vagyunk és tompák, rengeteg gyakorlásra és mérkőzésre van még ahhoz szükség, hogy az új játékosok beépüljenek, illetve hogy a régiek is elkezdjék tudni játszani azt a játékot, amit elvárok.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Warning: require(/raid/nfs/ffc/home/wwwevery/wp-content/themes/twentyten/comments.php) [function.require]: failed to open stream: Too many open files in /raid/nfs/ffc/home/wwwevery/wp-includes/comment-template.php on line 1472

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/raid/nfs/ffc/home/wwwevery/wp-content/themes/twentyten/comments.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /raid/nfs/ffc/home/wwwevery/wp-includes/comment-template.php on line 1472