Százszázalékos teljesítménnyel a pályán

boti_tippmixEzt várja vezetőedzőnk a pénteki Liga Kupa mérkőzésen is, melynek keretében a ceglédiek ellen lépünk pályára hazai közönség előtt. Találkozzunk a csarnokban.

A magabiztos győzelmet hozó, Kecskemét elleni Liga Kupa találkozót követően újra az Eötvös-csarnok ad otthon felnőttcsapatunk soron következő tétmérkőzésének, melyen vezetőedzőnk kitartást, küzdelmet vár minden játékostól.

– Pénteken a bajnokság egyik riválisával találkozunk, viszont a Liga Kupa kiírásának köszönhetően, illetve a válogatott események miatt mindkét csapat hiányos lesz. Nálunk kisebb sérülések is akadtak a héten, de bízom benne, hogy játszani tudnak, meglátjuk, ki lesz bevethető. Mindentől függetlenül az elvárásom a csapat felé az lesz, mint múlt héten is volt, azaz küzdjön mindenki, 100 %-ot nyújtsunk a lehetőségeinkhez képest, és a minimális taktikai feladatokat igyekezzenek megoldani – emelte ki Bakó Botond.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Ceglédi KKSE Liga Kupa mérkőzés január 19-én, pénteken 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban. Játékvezetők Rontó Ádám, Szanyi Péter lesznek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.