Vasárnap jön az MKB Veszprém

Ha igazi kézilabda-csemegére vágysz, vasárnap gyere el az Eötvösbe.

A címvédő MKB Veszprém ellen játszik az Orosházi FKSE-Alexandra férfi kézilabdacsapata szeptember 11-én 18 órától.  Az elmúlt szezonban is fantasztikus hangulat volt a csarnokban, amikor Iváncsikék pályára léptek, erről tanúskodik a videó.


Az NB I-es bajnoki mérkőzésre jegyelővétel most nincs, a pénztárnyitás délután 2-kor lesz. A BL-ben is érdekelt sztárcsapat 16 órakor érkezik. Az Eötvös-csarnok előtt felállított sátorban délután 4 és 5 között tudtok autogramot, közös fényképet kérni.

Vasárnap este szurkoljatok az orosházi kézilabdásoknak, és nézzétek meg, mire képesek a veszprémi fiúk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

3 Responses to Vasárnap jön az MKB Veszprém

  1. Szüllőné Szűcs Ibolya szerint:

    Kösz Zoli!Igazán “sportszerű “vagy!!!!Nem ellenségek,hanem ellenfelek vagyunk!!!Tudom,hogy mennyien voltak tavaly,hisz ott voltam!Akkor telefonon rendeltem jegyet,de most még a telefont sem vette fel senki!!!!HAJRÁ VESZPRÉM!!!!!

  2. Zoli szerint:

    Szüllőné-nek.Ez van és ha nem értek ide akkor mivan,semmi.Amugy biztos hogy be tudtok jutni ha ide értek mert anyira nem lessz teltház tavaj se volt,pedig nem nagy csarnok az orosházi.Hajrá OROSHÁZA.

  3. SZÜLLŐNÉ SZŰCS IBOLYA szerint:

    Miért nem lehet a vendég szektorba jegyet rendelni?A Veszprém szurkolók,akik messziről érkezünk,mi szegedről mennénk,legalább nekünk tehetnének két darabot félre.Ezt tavaly meg lehetett tenni,hisz ott voltunk.Most meg lehet,hogyha nem érünk oda időben,potyára tesszük meg a hosszú utat,mert nem lesz jegy!!! Bravo Orosháza!!Kitűnő szervezés!!!!!!Megint nem láthatom a kedvenceimet!!!!!

Vélemény, hozzászólás?