Papírforma eredmény Tatabányán

A férfi kézicsapat küzdött, de nem volt esélye.

Carbonex KC Tatabánya—Orosházi FKSE-Alexandra 31-22 (15-9)
NB I-es férfi kézilabda-mérkőzés, Tatabánya, 500 néző. V.: Hargitai, Markó. Tatabánya: Szente — HARSÁNYI G. 11 (8), Diaz 2, Takács B. 1 (1), Pordán 1, LELE 7, Kanyó Á. 1. Cs.: Bartucz (kapus), Pásztor Á. 2, Kun, Kocsis Cs., IVÁNCSIK Á. 5, Dénes, Szabó Gy. Vezetőedző: Debre Viktor. Orosháza: Herjeczki — Balda 4 (3), Kósa, Berta 1, Gazsó, Kovács A. 1, Ambrus 1. Cs.: Szikora A., Pajkó (kapusok), Raffai 1, Harsányi V. 2, Dukic 5, Bali 4, Mazic 3, Maric, Lászlai. Vezetőedző: Füzesi Ferenc. Kiállítások: 12, ill. 8 perc. Hétméteresek: 9/9, ill. 5/3.

Elkezdte az NB I-es küzdelmeket a férfi kézilabdacsapat. A sorsolás nem éppen kedvező a mieinknek, az első 5-6 fordulóban a legnehezebb csapatokat kaptuk. Kezdésként pedig a dobogóra is esélyes Tatabányához utazott a csapat.

Az elején jól tartottuk magunkat, a 15. percben csak 2 góllal, 5-3-ra vezetett a jóval esélyesebb hazai csapat. Nagy küzdelem volt a pályán, kemény párharcokat vívtak egymással a játékosok. A 24. percben 9-6 volt állás, ekkor azonban emberhátrányba kerültünk, amit kihasznált a Tatabánya és azonnal meglépett (26. perc 12-6).

A második játékrészben kemény tempót diktáltak a mieink és elkezdtük a felzárkózást, a 38. percben már csak 3 gól volt közte (18-15). Ekkor erősített a hazai csapat és 3 perc alatt újra hat lett a különbség (44. perc 22-16). A végjátékban már látszott, hogy a sokkal komolyabb játékerőt képviselő bányászvárosiakat nem tudjuk megszorítani, így már a különbség volt kérdéses. Azonban egy kettős hátrány után tetemes előnyt szerzett a hazai csapat, melyet meg is őrzött a végéig.

Debre Viktor: – Nehezen lendültünk bele a nyitófordulóban, de azután biztosan nyertünk.

Füzesi Ferenc: – Papírforma eredmény született, a jobb egyéni képességű ellenfél megérdemelten győzött.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

2 Responses to Papírforma eredmény Tatabányán

  1. Hajrá Orosháza!!!!!! Én drukkolok Nektek!

  2. Szüllőné Szűcs Ibolya szerint:

    Tisztelt Klub!Szeretnék a vendég szektorba jegyet félre tetetni!2 db jegyet kérnék az MKB VESZPRÉM szektor első sorába,amit a mérkőzés előtt venném

    át,és fizetném ki.Tavaly is így rendeltem,és voltak szívesek teljesíteni a kérésemet.Remélem tudnak segíteni!!Tisztelettel és köszönettel:Szüllőné Szűcs Ibolya Szeged,Tavasz u 16.

Vélemény, hozzászólás?