Az U12 is versenybe szállt

U12_17smVasárnap U12-es együtteseink is megkezdték a gyermekbajnokság küzdelmeit. Az OFKSE I. csapata a Badó László utánpótlás régió “B” csoportjában Orosházán, a II. csapat a “D” csoportban Gyulán lépett pályára.

Az új versenykiírás értelmében a mérkőzéseken a góllövőket nem vezették, csupán a félidő állása és a végeredmény került rögzítésre.

Badó László régió “B” csoport
Orosházi FKSE I. – Békés Drén KC 18-22 (6-16)
FKSE-Algyő – Orosházi FKSE I. 18-14 (8-8)
A csapat tagjai: Császár Áron, Fehér Martin, Gábor Zalán, Horváth Péter, Janowszky Soma, Kiss-Horváth Bence, Lukács Jenő, Magyar Botond, Molnár Zsombor, Nánási Máté, Patakfalvi Márton, Szabó Márk, Szénási Vendel, Szilasi-Horváth Márk, Tóth Nándor, Zsótér Mihály. Edző: Mag Péter.

Mag Péter: – A Békés ellen egy félidőnyi előnyt adtunk ellenfelünknek, aki az első játékrészt tízgólos előnnyel zárta. A második félidőben már mi is a pályán voltunk és egy tisztességes mérkőzést játszottunk. Az Algyő elleni meccsen sokáig fej fej mellett küzdöttek a csapatok döntetlen körüli eredménnyel. A második félidőben külső hatásokra a mi játékunk elbizonytalanodott, ezt használta ki ellenfelünk és előnyre tudott szert tenni.

aaa

Tisztességesen küzdöttek a fiúk (Fotó: Vági Kata – OrosCafé.hu)

Badó László régió “D” csoport
Újkígyósi KC – Orosházi FKSE II. 12-15 (7-6)
Orosházi FKSE II. – Tisza Volán SC 13-17 (6-6)
A csapat tagjai: Anda Ákos, Bagi Valentin, Bodó Gábor, Farkas Máté, Fejes Ádám, Horváth József, Huszák László, Szőke Illés, Tóth Attila, Virág Dávid, Vizi Ádám. Edző: Kósa Balázs.

Kósa Balázs: – Két jó mérkőzésen vagyunk túl, de látszott azért, hogy még nem játszott együtt ez a csapat. Védelemben és támadásban is voltak ügyes megmozdulásaink. Ha a jövőben tud együtt is edzeni ez a csapat, szép eredményeket érhet el.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.