Egy pont a Gyöngyös ellen

DSC_3469Serdülő és ifjúsági együtteseink hazai környezetben folytatták a bajnoki pontvadászatot. Szombaton délután a B.Braun Gyöngyös csapatai voltak az orosházi fiúk ellenfelei az Eötvös-csarnokban.

Orosházi FKSE-LINAMAR – B.Braun Gyöngyös 26-26 (11-13)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 80 néző. V.: Elhardt, Fazekas. Orosháza: MAJDÁN, Varga I. (kapusok), Sütő 5, Blaskó 1, Kiss Alex 1, Bojtor 2, ZVOLENSZKI 9, Kurta 1, Kollár 2, Kiss Axel 1, Andrikó, WÁGNER L. 4, Garai, Eperjesi. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 6, ill. 12 perc. Hétméteresek: 6/3, ill. 5/4.

z

Zvolenszki (51) most is csapata leggólerősebb játékosa volt (Fotó: Vági Kata – OrosCafé.hu)

Pásztor István: – Több sérülés és betegség is hátráltatta a felkészülésünket a héten, ez meg is látszott a meccs nagy részében. Negyven perc kellett ahhoz, hogy megtaláljam azt a csapatot, amely alkalmas volt ennek az eredménynek az eléréséhez. Úgy gondolom, hogy az első perctől kicsit futottunk az eredmény után, támadásaink nem úgy sikerültek, ahogy elterveztük. Ebben közrejátszott a taktikai fegyelmezetlenség és kicsit a túlzott önbizalom is. Szerencsére a kapuban Majdán Márk ismét ragyogó teljesítményt nyújtott, így meccsben tudtunk maradni. A második félidő közepén sikerült kijönnünk a hullámvölgyből, de a végjátékot ismét elkapkodtuk, türelmetlenek voltunk, így sikerült csak egy pontot megtartanunk. Rendet teszünk a fejekben és bízom benne, hogy jövő héten Békésről már két ponttal sikerül hazajönnünk.

* * *

Orosházi FKSE-LINAMAR – B.Braun Gyöngyös 19-29 (9-11)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 49 néző. V.: Elhardt, Fazekas. Orosháza: Boa, Opauszki (kapusok), Garai 5, Eperjesi, Szabó A. 1, Bódai, Szabó D. 3, Patakfalvi 2, Nadicsán 1, Bordás, Hegedűs 3, Janowszky B. 1, Pavuk 1, Göcsei 2. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 5/3.

aaa

Sajnos a második félidőre elfogyott a lendület (Fotó: Vági Kata – OrosCafé.hu)

Héjja Ádám: – A mai mérkőzésen is körülbelül 35 percig tudtuk tartani magunkat, de sajnos a fiúk elfáradtak, mivel nem volt elegendő cserénk a sok betegség és sérülés miatt. Voltak labdáink az első félidőben a több gólos vezetéshez is, de sajnos az ilyen helyzetekben megint jöttek a technikai hibák és ezek felőrölték a munkánkat. Egy kimagasló teljesítményt szeretnék kiemelni, az pedig a kapusteljesítmény volt. Sajnos ismét bebizonyosodott, hogy hitehagyottan és tűz nélkül nem lehet jól játszani. Dolgozunk tovább, és reméljük jövő héten már kevesebb hibával fog működni a játékunk!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.