Szurkolói ankét: egyenes kérdésekre egyenes válaszok

170523_ofkse_szurkolokSzurkolói ankétra hívta kedd este szimpatizánsait az OFKSE az Eötvös iskola aulájába. A klub elnöke, Vajer Tamás, vezetőedzője, Buday Dániel és a felnőttcsapat kapitánya, Németh László fogadta a szurkolók kérdéseit.

A baráti hangulatú találkozó bevezetőjében az egyesület vezetői elmondták, hogy a nézők, szurkolók szeretetét nem csak a pályán, jó játékkal kell kivívni (bár ez a legfontosabb), de minél több alkalmat kell találni a személyes találkozásra, a párbeszédre, a barátkozásra, egymás jobb megismerésére is.

Záporoztak a kérdések, és az asztalnál ülők becsületére legyen mondva – állták a sarat. Sok olyan témában kaphattunk értékes információkat, melyek a bajnoki szezon rohanása közepette, az egyesület irodája, vagy az öltöző ajtaja mögött maradnak.

 Németh László, Buday Dániel és Vajer Tamás válaszolta meg a kérdéseket (Fotó: OFKSE)

Németh László, Buday Dániel és Vajer Tamás válaszolta meg a kérdéseket (Fotó: OFKSE.hu)

Liga kupa és igazolások

Megtudhattuk például, hogy a következő szezonban is indul az egyesület a Liga kupában, amely jó alkalmat teremt a nemzetközi porondon nem szereplő csapatok számára a megfelelő mérkőzésszám lejátszására. Mivel a következő kiírásban a szerepeltethető külföldi játékosok száma limitált lesz, még több tehetséges, hazai fiatal kap majd lehetőséget, hogy szokja a felnőtt NB I tempóját, légkörét és bizonyíthassa felkészültségét.

Két bajnoki szezon közt a legtöbb szurkolót az foglalkoztatja leginkább, hogy kik távoznak, kik érkeznek, milyen lesz a jövő évi csapat? Választ kaphattunk Vajer Tamástól Miklós Gergő és Tárkányi Bence távozásának okairól is, míg az elnök az érkezőkkel kapcsolatban elmondta, Stranigg János hazatér és érkezik a fiatal veszprémi szélső, Gyene Norbert is.
– Rajtuk kívül még gondolkodunk más fiatal játékosok igazolásában is, de ezeknek a tárgyalásoknak még nincs pont a végén és semmit sem szeretnék elkiabálni – szögezte le a klubelnök.

Számos téma felmerült a bő órás találkozón (Fotó: OFKSE.hu)

Számos téma felmerült a bő órás találkozón (Fotó: OFKSE.hu)

Ugyanaz – más szemszögből

Rendkívül érdekes volt az is, hogy vezetőedzőnk mit lát egy-egy játékos teljesítményében, amit mi a lelátóról nem, vagy csak részben érzékelünk. Buday Dániel szinte személyre szabott értékelése után minden esetre sok mindent másként (is) látunk. Jó volt hallani a célul kitűzött harcmodorról, melyet el szeretnének érni, és amelynek segítségével kevesebb lehetne az elhullajtott pont.

Szinte lehetetlen felsorolni a sok témát, ami a bő órás beszélgetés alatt szóba került. A kézilabda kapusok lélektanától, az erőnléti edző sérüléseket minimalizáló szerepéig, a szurkolás minőségétől a vidéki meccsekre eljutás lehetőségéig, a magyar nyelv szépségeitől a csapatkohézióig. Sikerélmények, öltözői hangulat, és még sorolhatnánk…

Jó hangulatban és őszintén beszélgettek az egyesület képviselői és a szurkolók ezen az estén. Aki szereti a kézilabdát, szereti az orosházi férficsapatot és nem volt ott, az sajnálhatja.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.