U14: mindenki hozzátette a magáét

handball_kid_smVasárnap Budapesten vendégeskedett U14-es legénységünk az I. osztályú gyermekbajnokság rájátszásának utolsó fordulójában. A fiúk felszabadult öröm-kézilabdázással zárták az évet.

Az Orosháza a Pilisvörösvár együttesétől egygólos vereséget szenvedett, majd legyőzte a KSI gárdáját, ám mivel az ellenfelek nem tudták a versenykiírásban meghatározott minimális létszámot kiállítani, mindkét találkozót 10-0-s gólkülönbséggel Héjja Ádám legénységének javára könyvelték el.

Pilisvörösvári KSK – Orosházi FKSE 25-24 (17-14)
Orosháza: Opavszki, Paulik, Boa (kapusok), Hegedűs 1, Bordás 3, Borbély 1, Csőke 2, Dobrai 6, Benkő, Kovács Á., Furka 2, Jónás Bence 1, Nadicsán 3, Pavuk 5, Szabó A.

Orosházi FKSE – KSI SE 30-23 (17-9)
Orosháza: Opavszki, Paulik, Boa (kapusok), Hegedűs, Bordás 1, Borbély 1, Csőke 5, Dobrai 7, Benkő, Kovács Á. 2, Furka, Jónás Bence 3, Nadicsán 8, Pavuk 3, Szabó A.

Héjja Ádám edző: – Az első mérkőzésen sajnos több olyan hibát követtek el a fiúk, amelyek a dekoncentráltságból adódtak. A második találkozón ezeket a hibákat kijavították és egy felszabadult öröm-kézilabdázással zártuk az évet, melyhez minden játékos hozzá tudta tenni a tudását. Ez úton is szeretném megköszönni minden játékosom egész éves munkáját. Összeségében az év második felében mutatott játékuk fejlődést mutatott, de dolgozni kell tovább, hogy minél jobb kézilabdázóvá válhassanak. A csapat nevében szeretném még megköszönni a szülők egész éves támogatását és szurkolását.

Az Orosházi FKSE együttese a 25-32. helyért folytatott rájátszásban a 3., így országos összesítésben a 27. helyen zárta az U14-es korosztály versengését. A zöld-sárga csapat legeredményesebb góllövőjének 121 találatával Dobrai Dávid bizonyult.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.