Az ifisták is szezont zártak

ball17_01NB I-es ifjúsági együttesünk is lejátszotta szezonbeli utolsó bajnoki találkozóját, Bárány Zsolt legénysége a tabella első felében tanyázó Balmazújváros csapatát fogadta.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Balmazújvárosi KK 23-31 (14-15)

NB I-es ifjúsági bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 150 néző. Vezette: Daru, Medvegy. Orosháza: Majdán, Varga (kapusok), Deák 1, Kiss Alex 1, Zvolenszki 6, Sütő 1, Blaskó 4, Wágner L., Németh, Kollár, Kristofóri, Kiss Axel 5, Andrikó 3, Curpás, Csányi R. 2, Bojtor. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 2, ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 2/2.

Kiegyenlített csatát hozott az első félidő, az első tíz percben hol egyik, hol másik csapat vezetett egy góllal. Aztán a vendégek két találatnyi előnyt szereztek (10. p.: 5-7), de a jól küzdő orosháziak egyenlítettek. Jó 10 perc elteltével a Balmaz ismét komolyabb vezetéshez jutott (21. p.: 9-12), ám Blaskóék egy huszáros rohammal fordítani tudtak (26. p.: 13-12). A játékrész finise aztán megint a vendégeknek ment jobban, egygólos balmazújvárosi vezetésnél vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második félidő elején még jól tartotta magát az OFKSE (10. p.: 20-20), a vendégek nem tudtak előnyt szerezni, ám ekkor láthatóan fáradni kezdtek a hazaiak. A játékrész második felében a Balmazújváros 9 alkalommal talált az orosháziak kapujába, míg azok csak két alkalommal voltak eredményesek, így végül nagy különbségű vendég győzelem született a végjátékban már minden játékosát pályára küldő hazai gárda ellenében.

Bárány Zsolt: – A papírforma abszolút az ellenfél mellett szólt, nagyon komoly erőt képviselnek, komoly játékosokból áll össze a csapatuk, a tabellán is előkelő helyet foglalnak el, jó formában vannak. Ennek ellenére azt kértem a srácoktól, próbáljunk tapadni rájuk, szigorúan védekezzünk, támadásban próbáljunk gyorsulni. Ebből a védekezés 40 percig maradéktalanul jó volt, sajnos támadásban nem tudtuk felvenni a lépést, nem sikerültek azok a dolgok, amiket megbeszéltünk, túlságosan statikusak, lassúak, körülményesek voltunk. Az első sor lassan belefáradt a játékba és a 40. perctől nyílt az olló, ott már inkább mindenkinek játéklehetőséget adtam, hogy a szezon utolsó meccsén mindenki pályára léphessen. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a srácoknak az eddigi munkájukat és sok sikert kívánjak nekik a továbbiakban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.