KSB: örömteli győzelem

ball10Két idegenbeli találkozó után győzelemmel tért vissza hazai pályára az Orosházi FKSE együttese a Kiemelt Serdülő Bajnokságban. Pásztor István csapata a Budakalász gárdáját múlta felül, folytatás csütörtökön a Csurgó ellen.

Orosházi FKSE-LINAMAR – CYEB Budakalász 32-29 (18-13)

Kiemelt Serdülő Bajnokság, Orosháza, 62 néző. V.: Bozó, Mezei. Orosháza: Boldizsár, Varga, Mészáros (kapusok) – Andrikó 9, Curpás 2, Eperjesi, Patakfalvi, Kiss Axel 4, Bojtor, Kurta 4, Garai 2, Csányi R. 10, Árus, Hegedűs, Dobrai 1. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 0, ill. 4 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 1/1.

Pásztor István: – Örömteli győzelmet arattunk, úgy gondolom, ez megfelelő önbizalmat ad a következő mérkőzésre, tervünk, hogy azt is pozitívan zárjuk. Sikerült megvalósítanunk mindent, amit gyakoroltunk, nem rég játszottunk ezzel a csapattal, fel tudtunk készülni mind támadásban, mind védekezésben. Kapusposzton az elején kicsit gondban voltunk, de hál’ Istennek Mészáros István szépen megoldotta ezt a feladatot. Egy-két technikai hibától eltekintve ügyes volt a csapat és szép egyéni megoldásokat is láthattunk. Szeretettel várunk mindenkit utolsó, hazai mérkőzésünkre csütörtökön.

Serdülőink záró találkozója tehát május 18-án, csütörtökön 16:00 órától az Eötvös-csarnokban a Csurgói KK együttese ellen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.