Így látták…

ofkse_logoAz Orosházi FKSE-LINAMAR – Kőnig-Trade Balmazújvárosi KK bajnoki találkozó után adtak rövid nyilatkozatot a sajtó munkatársainak a két csapat képviselői.

Tréki Tamás: – Rengeteg technikai hibával, rossz lövéssel, sok hibás döntéssel tarkított mérkőzésen vagyunk túl. Istenigazából a mérkőzés végéig partiban voltunk, aztán érthetetlen módon 24-21-es vezetésnél körülbelül másfél perc alatt elherdáltuk az előnyünket, így a végén az Orosháza meg tudta fordítani a mérkőzést. Magunkat okolhatjuk, sajnos ez így alakult. Szerettünk volna az utolsó meccsen győzelemmel búcsúzni, még egy Liga Kupa döntő vár ránk, szeretnénk azt megnyerni.

Paul Teodor: – Gratulálok az ellenfél csapatának, sajnos több technikai hibával játszottunk, az utolsó tíz percben is, ott dőlt el az egész meccs.

Németh László, Buday Dániel, Tréki és Paul Teodor (Fotó: Zsedényi Péter - OFKSE.hu)

Németh László, Buday Dániel, Tréki Tamás és Paul Teodor (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Buday Dániel: – Tudtuk, hogy – mint minden mérkőzés ebben a bajnokságban – nagyon nehéz lesz, a két kieső csapat sem azért esik ki, mert gyengébbek, hanem mert így alakult az évük, rossz periódusba kerültek, és nem tudták összegyűjteni a pontokat, de nagyon erős csapatok, nagyon jó játékerőt képviselnek, ezt most be is bizonyították, gratulálok nekik. Talán ma kicsit a szerencse is mellettünk volt. Magával a csapatom játékával nem voltam elégedett, rengeteg hibánk volt, de a küzdőszellem, ahogyan egymásért és a közönségünkért küzdöttünk, az kimagasló volt, ezért gratulálok. természetesen a gyermeteg hibákat javítani kell majd, és sokat kell dolgozni, mert a következő bajnokság is ilyen nehéz lesz. Ez a hetedik hely egy álom volt novemberben, most valóság lett, a következő napokban élvezzük ennek a gyümölcsét, aztán dolgozunk tovább. Nagyon szépen köszönöm a szurkolók egész éves támogatását, a játékosok hozzáállását, a Balmaznak pedig sok sikert kívánok.

Németh László: – Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, mert ahogy Dani is mondta, a Balmazújváros azért, mert kiesett, egyáltalán nem áll gyenge játékosokból, nagyon jó játékosokból álló csapat. Nagyon sok hibával játszottunk, tipikus utolsó mérkőzés volt, de ha visszaemlékszünk arra, hogy november-decemberben még azon agyaltunk, mi lesz velünk a kiesőzóna környékén, akkor álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a bajnokság vége előtt két meccsel már hetedikek vagyunk, úgyhogy ez egy nagyon jó érzés, de szerettük volna kiszolgálni a nézőket, hogy megköszönjük az egész éves szurkolást, ezért szerettünk volna győzelemmel búcsúzni. Én is nagyon köszönöm az egész éves szurkolást, távozó játékosainknak – Oláh Tominak, Miklós Gerinek és Tárkányi Bencének – sok sikert szeretnék kívánni következő csapatukban, Komporály Attilának pedig a családalapításban és a nagybetűs életben.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.