Csütörtökön visszavágó, nehéz meccsre számítunk

budaydani_PLER_17Jó hajrával, mínusz hétről jött vissza felnőttcsapatunk az Eger elleni Liga Kupa elődöntő első mérkőzésén, és végül egygólos vereséggel távoztak. Visszavágó csütörtök este itthon, minden szurkolóra számítunk.

Az újrajátszott Liga Kupa elődöntőn 26-25 arányú győzelmet ért el hazai pályán az Eger csapata, mely április 6-án este érkezik Orosházára, hogy a visszavágón döntsenek a gárdák arról, ki lesz ott a kupasorozat fináléjában. Buday Dániel vezette felnőttcsapatunk előtt komoly feladat áll, teljes erőbedobással készülnek.

– Az idény eddigi legnehezebb mérkőzése előtt állunk, a Liga Kupa döntőjébe jutás a tét. Nagyon fegyelmezetten és kevés hibával lehet esélyünk, hogy a magunk javára fordítsuk a párharcot. Véleményem szerint 50-50 % a két csapat esélye, ezért most mindennél jobban szükségünk van a lelkes szurkolóink támogatására, buzdítására – emelte ki vezetőedzőnk, Buday Dániel.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – SBS Eger-Eszterházy Liga Kupa mérkőzés április 6-án, csütörtökön 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.