U12: nagy volt a teher

kidball_2Április 2-án, vasárnap Kiskunhalason zárta a Badó László utánpótlás régió felsőházi küzdelmeit az Orosházi FKSE U12-es együttese. A Békéscsaba legyőzésével országos elődöntőbe kerülhettek volna a srácok, de sajnos ez most nem sikerült.

Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE 18-16 (8-8)
Orosháza: Benkő 1, Bódai 2, Borbély 8, Fekete, Furka 2, Jancsik Barnabás, Jancsik Bendegúz, Machan 2, Molnár M., Nánási 1, Pukánszki, Szabó Gy.

Orosházi FKSE – Békés-Drén KC 20-13 (12-5)
Orosháza: Benkő 1, Bódai 3, Borbély 8, Furka 3, Jancsik Barnabás 1, Jancsik Bendegúz 3, Machan, Nánási, Pukánszki, Szabó Gy., Ökrös 1, Molnár M., Fekete.

Kovács Attila: – Három hiányzónk ellenére bizakodva utaztunk Kiskunhalasra. Sajnos az első meccsen görcsösen, rosszul játszottunk és kikaptunk a Békéscsabától, ezzel eldőlt, hogy nem jutunk tovább az országos elődöntőbe. A második meccsen mintha mázsás kövektől szabadultak volna meg a gyerekek, nagyon szépen és magabiztosan játszottak a Békés ellen. Úgy érzem hibáztam, mert nem sikerült levenni a terhet a srácok válláról. Kicsit vagányabbnak kell lennünk, kell egy kis csibészség ehhez a játékhoz, nem elég ügyesnek lenni.

Az Orosházi FKSE U12-es együttese a felsőház 4. helyén fejezte be a régiós versenyt.
1. Pick Szeged I.
2. Kecskeméti Sportiskola I.
3. Békéscsabai DKSE
4. Orosházi FKSE
5. Békés-Drén KC
6. Kiskunhalas UKSC II.
7. Lajosmizsei UKC
8. Pick Szeged II.

A legeredményesebb orosházi góllövő, Borbély Levente 12 mérkőzésen szerzett 80 góljával a góllövőlista 3. helyén végzett.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.