NB I ifi: kiköszörülték a csorbát

mkov_ifi_smAz Orosháza ifjúsági együttese a tabella alsóházában tanyázó Mezőkövesdet fogadta az NB I-es pontvadászat 22. fordulójában. A sok serdülő korú fiatalt szerepeltető hazai gárda magabiztosan hozta a mérkőzést.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Mezőkövesdi KC 36-18 (23-11)

NB I-es ifjúsági bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 30 néző. Vezette: Körmendi, Molnár. Orosháza: Majdán, Boldizsár (kapusok), Szabó 1, Kurta 3, Bojtor 1, Garai, Blaskó 3, Kiss Axel 9, Andrikó 3, Kristofóri 2, Kollár 1, Kiss Alex 7, Deák 1, Sütő 1, Zvolenszki, Wágner L. 4. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc. Hétméteresek: 4/2, ill. 0/0.

Az OFKSE legénysége az első percektől esélyeshez méltóan lépett fel, hamar egyértelművé tette, ki a találkozó esélyese (6. p.: 5-1). Kiss Alex és Kiss Axel gólerős játékának köszönhetően 17 perc elteltével már tíz góllal vezetett a hazai gárda (14-4). Az orosházi fiúk fegyelmezetten, koncentráltan, teljes erőbedobással küzdöttek a szerényebb képességű ellenféllel szemben is.

aaa

Egy percig sem volt kétséges a hazai siker (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A második félidőben már a komplett serdülőcsapatot játszathatta Bárány Zsolt edző, akik örömteli módon meg tudták tartani az első játékrészben megszerzett előnyt, sőt még növelni is tudták azt. A vendégek 17 perc alatt csak egyszer találtak kapuba, míg a zöld-sárgák nyolcszor voltak eredményesek (17. p.: 31-12). A folytatásban már kiegyenlítettebb játék folyt, de a tetemes különbség mindvégig megmaradt a két csapat között.

Bárány Zsolt: – Felhívtam a figyelmet arra, hogy ki kell javítanunk a múlt heti kis botlásunkat, ezt maradéktalanul helyretette a csapat. Nem volt egy súlycsoportban a két együttes, de örülök, hogy ennek ellenére a srácok meg tudták tartani a komolyságát a találkozónak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.