Liga Kupa: ismét Egerben

buday_edzo_01Újrajátsszuk a Liga Kupa elődöntőt, méghozzá március 29-én, szerdán 18 órától idegenben. A cél nem lehet más, mint a győzelem.

Mint arról már beszámoltunk, az Eger elleni idegenbeli Liga Kupa elődöntőn súlyos hibát követtek el a játékvezetők, így a találkozót követően műhiba miatt óvást nyújtottunk be a Magyar Kézilabda Szövetség illetékes bizottságához. Múlt csütörtökön tárgyalták a beadványt, majd a felek meghallgatása és a bizonyítékok megtekintése után helyt adtak az óvásnak, az eredményt megsemmisítették és a találkozó újrajátszását rendelték el. Erre kerül sor március 29-én, szerdán, Buday Dániel vezetőedző így nyilatkozott a célokról:

– Az egri találkozó után mindannyian éreztük, hogy valami nem stimmelt a mérkőzéssel, majd bebizonyosodott, hogy igazunk lett. Állunk a meccs elébe, és korrekt körülmények között győzzön a jobbik. Reméljük, hogy mi leszünk azok – emelte ki vezetőedzőnk.

A megismételt SBS Eger-Eszterházy – Orosházi FKSE-LINAMAR Liga Kupa elődöntő március 29-én, szerdán 18 órakor kezdődik Egerben.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.