Bizonyítani akar az Eger

toth_edmond– Bízom benne, hogy az elmúlt napok történései kellően feltüzelték a srácokat, s be akarják bizonyítani, hogy igenis jobbak, mint az orosháziak – nyilatkozta az egriek mestere csapatának honlapján.

– Rendezni kell a gondolatokat, ez esetben a mentális felkészítés talán fontosabb, mint a taktikai elemek gyakorlása – szögezte le Tóth Edmond, az egriek vezetőedzője. – Remek mérkőzésen, jó teljesítményt nyújtva szereztünk hatgólos előnyt, ami most odaveszett. Nehéz lesz még egyszer olyan jó meccset játszani, mint két héttel ezelőtt. Ugyanakkor bízom benne, hogy az elmúlt napok történései kellően feltüzelték a srácokat, s be akarják bizonyítani, hogy igenis jobbak, mint az orosháziak. Ha két meccs erre nem elég, akkor megtesszük három alatt. Továbbra is úgy gondolom, hogy az április 6-i visszavágón dől majd el a továbbjutás, messzemenő következtetést nem vonhatunk el egy mérkőzés után. Átbeszéltük az előző találkozó összes tapasztalatát, s a hibákat kijavítva, a jó dolgokat megtartva igyekszünk ismét helytállni.

Mindkét csapatot fűti a bizonyítási vágy (Fotó: Lénárt Márton)

Mindkét csapatot fűti a bizonyítási vágy (Fotó: Lénárt Márton)

Combizom-húzódás miatt Szabó Péter, valamint a csuklótörésből lábadozó Menyhárt Máté még biztosan nem léphet pályára, ugyanakkor elképzelhető, hogy Kiss Gergő már szerepet kaphat az összecsapáson. Füzi Dániel a junior válogatott tagjaként kedden a Cegléddel játszik Balatonbogláron, így kérdéses, hogy szerdán már az egri gárda rendelkezésére állhat-e.

(Forrás: Sike Károly – handballeger.hu)

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.